Βελτιωμένη εσωτερική κάλυψη σε χρήστες smartphones μέσω LAA

Darwin Team Darwin Team - 3 Μαρτίου 2015

Η Ericsson θα προσφέρει στους χρήστες smartphone τη δυνατότητα ταυτόχρονης πρόσβασης σε αδειοδοτημένο και μη αδειοδοτημένο φάσμα, με την διάθεση των πρώτων License Assisted Access (LAA) μικροκυψελών.

Πιο αναλυτικά, περνάμε περισσότερο από το 85% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους, ωστόσο μια πρόσφατη μελέτη του Ericsson ConsumerLab, που διεξήχθη μεταξύ 47.000 ερωτηθέντων σε 23 χώρες, αποκάλυψε ότι μόνο το 41% εξ αυτών δηλώνουν ικανοποιημένοι με την εμπειρία της περιήγησης στον ιστό και στα κοινωνικά δίκτυα όταν βρίσκονται σε κλειστούς χώρους.

Το ποσοστό πέφτει στο 36% σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν περισσότερα δεδομένα, όπως η online παρακολούθηση βίντεο, τηλεόρασης και ταινιών. Προκειμένου να ανταπεξέλθει στην πρόκληση για βελτιωμένη κάλυψη εφαρμογών, η Ericsson θα προσφέρει στους χρήστες smartphone τη δυνατότητα ταυτόχρονης πρόσβασης σε αδειοδοτημένο και μη αδειοδοτημένο φάσμα, με την διάθεση των πρώτων License Assisted Access (LAA) μικροκυψελών.

Το LAA είναι μια προηγμένη τεχνολογία LTE που μπορεί να βελτιώσει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και να μειώσει την συμφόρηση του ασύρματου δικτύου, προς όφελος όλων των χρηστών. Το Ericsson License Assisted Access, διαθέσιμο στο χαρτοφυλάκιο μικροκυψελών της Ericsson από το τέταρτο τρίμηνο του 2015, επιτρέπει το συνδυασμό αδειοδοτημένων και μη αδειοδοτημένων ζωνών συχνοτήτων για να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στην αυξημένη κυκλοφορία δεδομένων σε εσωτερικούς χώρους.

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα