Βράβευση της Darwin στα E-volution Awards 2017

Darwin Team Darwin Team - 4 Ιανουαρίου 2017
Στην τελετή απονομής Lighthouse e-volution awards 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών, βραβεύτηκαν για 6η συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν. Οι συμμετοχές στα βραβεία ξεπέρασαν τους 280 σε όλες τις κατηγορίες, ενώ παραβρέθηκαν περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου. Την αξιολόγηση των βραβείων ανέλαβε κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων.
Η εταιρεία μας συμμετείχε στην κατηγορία Redesign – Relaunch, και βραβεύτηκε για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα