Η Adobe παροτρύνει τους δημιουργούς να μην επιλέγουν το Flash

Darwin Team Darwin Team - 5 Δεκεμβρίου 2015

Με αφορμή το rebranding του λογισμικού της από Flash Professional CC σε Animate CC, η Adobe παροτρύνει πλέον και επίσημα τους δημιουργούς περιεχομένου να προτιμήσουν τα νέα web standards, όπως το HTML5 και όχι το Flash! Η εταιρεία παραδέχτηκε ότι περισσότερο από το 1/3 του περιεχομένου που δημιουργήθηκε με το Flash Professional CC ήταν βασισμένο σε HTML5 και γι’ αυτό οδηγήθηκε στην απόφαση να μετονομάσει τη σουίτα της.

Παρόλα αυτά, θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τα Flash (swf) και Air formats, ενώ θα συνεργαστεί στενά με Microsoft και Google για υποστήριξη του Flash format στους web browsers κυρίως για games και premium videos, καθώς αναφέρει ότι το HTML5 δεν έχει ωριμάσει αρκετά σε αυτούς τους τομείς. Η νέα εφαρμογή Adobe Animate CC θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2016.

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα