Ολοκλήρωση κατασκευής ιστοσελίδας νυφικών teokath.gr

Darwin Team Darwin Team - 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο οίκος νυφικών Teokath με καταστήματα σε Λονδίνο, Ελλάδα και Κύπρο μας εμπιστεύθηκε την κατασκευή της ιστοσελίδας του. Υλοποιήσαμε το εν λόγω project φροντίζοντας να πετύχουμε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Με τη σωστή χρήση του πολυμεσικού υλικού πετύχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην παρουσίαση των νυφικών και των υπόλοιπων προϊόντων του οίκου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ιστοσελίδα εδώ

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα