Μοιραστείτε αρχεία με ευκολία

Darwin Team Darwin Team - 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο διαμοιρασμός αρχείων δεν είναι κάτι νέο ούτε αποτελεί σημαντική είδηση το να αναφέρει κανείς ότι μια ακόμη cloud υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα να ανταλλάσσετε αρχεία με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Το Dropjar είναι άξιο αναφοράς τόσο λόγω του ότι σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε αρχεία συνολικού όγκου μέχρι και 10GB χωρίς χρεώσεις ή προβλήματα, όσο και του interface του, που ομολογουμένως θυμίζει αρκετά το WeTransfer και αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματά του.

1a

Μόλις μπείτε στο Dropjar, θα δείτε κάτω αριστερά ένα εικονίδιο που μοιάζει με βάζο, ενώ τις εντυπώσεις κερδίζει το φόντο, το οποίο ομορφαίνει την εικόνα στον υπολογιστή σας. Στο βάζο μπορείτε να κάνετε drag-and-drop τα αρχεία που σας ενδιαφέρουν, ή να κάνετε κλικ στο Select Files και από εκεί να επιλέξετε τα αρχεία εκείνα που θέλετε να κάνετε ανεβάσετε.

Το επόμενο βήμα είναι να πληκτρολογήσετε τους παραλήπτες στο ειδικό πεδίο του email, όπου θα προσθέσετε και το δικό σας email στο πρώτο πεδίο. Μετά πατάτε το Start Transfer και θα ξεκινήσει η αποστολή των αρχείων. Πριν ξεκινήσετε την αποστολή, μπορείτε να προσθέσετε, εάν το επιθυμείτε, και άλλα αρχεία.

Μόλις ολοκληρωθεί το uploading, εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας ενημερώνει για την επιτυχή αποστολή των αρχείων σας. Από κάτω θα εμφανιστεί ένα download link το οποίο θα μπορείτε να δώσετε σε όποιον θέλετε να λάβει το αρχείο.

dropjar03 rrsy

Το στοιχείο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα αρχεία που ανεβάζετε στο Dropjar μένουν στην υπηρεσία ενεργά για 7 ημέρες, ενώ οι παραλήπτες θα ενημερωθούν με email.

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα