Παρακολούθηση περιεχομένου εκτός σύνδεσης στο Netflix

Darwin Team Darwin Team - 16 Οκτωβρίου 2016

Η γνωστή υπηρεσία streaming πολύ σύντομα ίσως αποκτήσει “offline mode”, μια λειτουργία δηλαδή που θα επιτρέπει στους συνδρομητές της να αποθηκεύουν περιεχόμενο τοπικά στο σύστημά τους και να το παρακολουθούν offline.

Αν και η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιο παράγοντα του Netflix, ο Dan Taitz, στέλεχος της εταιρείας Penthera δήλωσε στο Light Reading, ότι το νέο χαρακτηριστικό πράγματι βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ενώ αποτελεί ένα από τα “ανοικτά μυστικά” του χώρου.

Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί το ποιο ακριβώς περιεχόμενο θα διατίθεται για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης, ούτε τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουν οι χρήστες προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία της πλατφόρμας. Σε κάθε περίπτωση όμως, η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι καλοδεχούμενη.

To offline mode εκτιμάται ότι ενδέχεται να ενσωματωθεί στο Netflix πριν από το τέλος του έτους.

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα