Περισσότερες επιλογές για video streaming στο facebook

Darwin Team Darwin Team - 16 Οκτωβρίου 2016

Είναι γνωστό ότι το Facebook θέλει να αυξήσει τις επιλογές που έχετε προκειμένου να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που προβάλετε μέσα από την πλατφόρμα του. Έτσι λοιπόν από σήμερα ξεκινάει η υποστήριξη στα Apple TV και Chromecast. Την επόμενη φορά που θα παρακολουθείτε ένα βιντεάκι στο Facebook από το κινητό σας, στην πάνω δεξιά μεριά της οθόνης σας, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο, μόλις το πατήσετε θα έχετε τη δυνατότητα να στείλετε το βίντεο στην τηλεόρασή σας, εφ’ όσων αυτή είναι συνδεμένη με κάποια από τις συγκεκριμένες συσκευές.

Η υποστήριξη του Chromecast για την επιλογή των live videos από το Facebook, είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες των iOS, ενώ αναμένεται η αντίστοιχη υποστήριξη και για τις συσκευές Android.

πηγή:enternity.gr

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα