Τα 10 ελληνικά ειδησιογραφικά websites με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Darwin Team Darwin Team - 25 Μαΐου 2015

Οι ελληνόγλωσσες (με μικρό «ε» είναι το σωστό) ενημερωτικές ιστοσελίδες είναι πολλές. Πάρα πολλές.

Οι δέκα μεγαλύτερες Ελληνικές Ιστοσελίδες:

Zougla.gr – Ενημερωτική Ιστοσελίδα με κεντρικό πρόσωπο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
Protothema.gr – Η Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» – του Θέμου Αναστασιάδη
Skroutz.gr – Μηχανή σύγκρισης τιμών
Newsit.gr – Ενημερωτική Ιστοσελίδα με κεντρκό πρόσωπο τον Νίκο Ευαγγελάτο
Iefimerida.gr – Ενημερωτική Ιστοσελίδα
tro-ma-ktiko.blogspot.gr – Ενημερωτικό Blog από μια μικρή ομάδα συντακτών
Makeleio.gr – Ενημερωτική – Σατηρική Ιστοσελίδα με κεντρικό πρόσωπο τον Στέφανο Χίο
News247.gr – Ενημερωτικό portal
Gazzetta.gr – Αθλητική Ιστοσελίδα
Sport24.gr – Αθλητική Ιστοσελίδα

Στην λίστα των 10 μεγαλύτερων ιστοσελίδων με βάση την προτίμηση των Ελλήνων χρηστών παραπάνω, έχουμε αφαιρέσει την Google,το Bing, το Facebook και γενικώς μεγάλες ιστοσελίδες που προφανώς βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Η θέση της κάθε ιστοσελίδας αλλάζει κατά καιρούς παρόλα αυτά η γενική εικόνα είναι αυτή. Το λιγότερο λοιπόν που θα πάρει κάθε ιστοσελίδα από αυτές σαν ημερήσιες επισκέψεις είναι 500.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Τους τελευταίους 6 μήνες τα site με την μεγαλύτερη άνοδο στις επισκέψεις τους και πολλά υποσχόμενα για το μέλλον είναι προφανώς η Ελληνική Έκδοση της HuffightonPost αλλά και το tribune.gr.

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα