«Τι λέγεται τώρα στο Twitter γι’αυτό που ψάχνετε», από το Google

Darwin Team Darwin Team - 25 Μαΐου 2015

Οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης της Google θα βλέπουν τα τρέχοντα σχετικά tweet, μετά την συμφωνία που συνυπέγραψαν Twitter και Google. Η ανακοίνωση αφορά προς το παρόν τους χρήστες του app για το Google από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε Android και iOS, καθώς και τις αναζητήσεις από τον browser του smartphone. Η προβολή tweet στον browser των υπολογιστών γραφείου θα ακολουθήσει σύντομα. Οι χρήστες από άλλες χώρες και από την Ελλάδα, θα χρειαστεί να περιμένουν «μερικούς μήνες».

Η αναζήτηση από smartphone και tablet αφορά όχι μόνο την χρήση όρων ή φράσεων στο πεδίο αναζήτησης του google, αλλά και την χρήση hashtag με το χαρακτηριστικό «καγκελάκι» (#hashtag). Με ένα κλικ στα tweet που εμφανίζονται στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google, ο χρήστης μεταβαίνει στο Twitter, όπου συνεχίζει την αναζήτηση περιεχομένου.

Την υπογραφή της συμφωνίας είχε ήδη από τον Φεβρουάριο κάνει γνωστή το Bloomberg, με το δημοσίευμα να αναφέρεται ειδικά στα «δημόσια tweet», στα οποία υποθέτουμε ότι αναφέρεται και η τρέχουσα ανακοίνωση της Google που επιβεβαιώνει την πληροφορία του πρακτορείου.

In.gr Τεχνολογία

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα