Το Dropbox συνεργάζεται με την Adobe!

Darwin Team Darwin Team - 14 Οκτωβρίου 2015

Μετά τη συνεργασία που έκανε με τη Microsoft και το Office 365 για τις φορητές συσκευές, τo Dropbox ενσωματώνεται και στα προϊόντα της Adobe. Η δημοφιλής cloud υπηρεσία, Dropbox, συνεργάζεται με την Adobe, και πλέον ο χρήστης θα μπορεί να συνδεθεί στο λογαριασμό του με τα στοιχεία που χρησιμοποιεί στο Acrobat και στο Acrobat Reader με αποτέλεσμα να μπορεί να ανοίξει, να επεξεργαστεί και να αποθηκεύσει απευθείας τα PDF αρχεία στο Dropbox χωρίς να χρειάζεται να κάνει upload από την υπηρεσία της Adobe.

Η νέα σύνδεση του Acrobat με το Dropbox είναι ήδη διαθέσιμη στις νέες εκδόσεις της εφαρμογής της Adobe για desktop και πολύ σύντομα θα έρθει και στις iOS συσκευές ενώ για το Android θα έρθει μέσα στο 2016.

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα