Οι καλύτερες ιστοσελίδες για αναζήτηση εργασίας

Δυστυχώς στις μέρες μας όλοι ψάχνουν για δουλειά, η τουλάχιστον οι περισσότεροι. Το χειμώνα, ωστόσο, είναι πιο δύσκολο να βγαίνεις έξω στους δρόμους και επί ώρες να ψάχνεις για δουλειά, οπότε όπως όλοι, έτσι κι εσύ έρχεσαι στο σχέδιο Β, το οποίο είναι αν μη τι άλλο το διαδίκτυο. Με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο θα βρεις χιλιάδες αγγελίες και θα κάνεις την αναζήτηση εργασίας παιχνιδάκι, αλλά εξίσου εύκολα μπορείς μέσα απ’ αυτές να εξαπατηθείς ή να ενθουσιαστείς για κάτι το οποίο εν τέλη θα αποδειχτεί καταστροφή. Οπότε θέλει προσοχή. Πολύ.

Η παρακάτω λίστα περιέχει μερικές από τις καλύτερες ιστοσελίδες για αναζήτηση εργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Θα προσθέσω και άλλες με τον καιρό, αλλά αν πέτυχες σε καμιά καλή και θέλεις να την προτείνεις στους υπόλοιπους αναγνώστες που διαβάζουν αυτό το άρθρο, χάρισε μας ένα λεπτό και άφησε το σχόλιο σου παρακάτω με τη σελίδα που βρήκες.

Εργασία στην Ελλάδα:

Άλλα:

Εργασία στο εξωτερικό:

Σου προτείνω επίσης:

  • Να φτιάξεις το βιογραφικό σου στο LinkedIn και να ξεκινήσεις να στέλνεις μηνύματα σε εργοδότες. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πιάσεις δουλειά, ειδικά στο εξωτερικό.
  • Να ψάξεις εργασία από εφημερίδες. Αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις εφημερίδες πάνε σε ένα περίπτερο και ζήτα μήπως έχουν παλιές εφημερίδες που δεν πουλήθηκαν, αυτοί έτσι κι αλλιώς τις πετάνε οπότε καλό είναι να τις πάρεις εσύ και να ψάξεις από εκεί για δουλειά.
  • Δημιούργησε δωρεάν λογαριασμό στο JobFind.gr και ξεκίνα να στέλνεις αιτήσεις για δουλειά σε διάφορες θέσεις εργασίας με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Μπες σε ιστοσελίδες όπως το aggeliopolis.gr και ανέβασε αγγελία με τα προσόντα σου και το βιογραφικό σου. Προσοχή όμως, μη δίνεις το νούμερο τηλεφώνου σου όπου νάνε, ειδικά αν είσαι γυναίκα.

Πηγή: www.tsouk.gr

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901