Ποιον να εμπιστευτώ για την κατασκευή του eshop και της ιστοσελίδας μου;

Έχεις αποφασίσει να επενδύσεις ένα σημαντικό ποσό για την προώθηση της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο και να κατασκευάσεις κατ’αρχήν την εταιρική ιστοσελίδα ή το το νέο σου ηλεκτρονικό κατάστημα, το περίφημο eshop. Και εκεί που νομίζεις ότι έχεις ξεμπερδέψει με το σημαντικότερο σημείο της διαδικασίας, αυτό της απόφασης να επενδύσεις στο διαδίκτυο και τις άπειρες δυνατότητες που σου προσφέρει, βρίσκεσαι μπροστά σε χιλιάδες διλλήματα και επιλογές. Έχεις googlάρει κατασκευή ιστοσελίδων και σου εμφανίζει εκατοντάδες εταιρίες που σου υπόσχονται παππάδες και εννοείται στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Αναζητείς κατασκευή eshop και το αποτέλεσμα; μια από τα ίδια: εκατοντάδες πάλι αποτελέσματα εταιριών οργανωμένων, με άρτια τεχνογνωσία, μεγάλη ομάδα υλοποίησης και άλλες εύηχες υποσχέσεις. Κάπου εδώ ξεκινά η βαρετή αλλά απαραίτητη διαδικασία του ξεσκαρταρίσματος.

Το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

Το μεγαλύτερο λάθος στην επιλογή της εταιρίας που θα συνεργαστείτε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι να τοποθετήσετε στην κορυφή των κριτηρίων σας το οικονομικό. Μέγα λάθος διότι στην πραγματικότητα δεν είστε σε θέση να κρίνεται ποιος είναι ακριβός και ποιος όχι. Για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε τιμές μεταξύ δύο εταιριών για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να συγκρίνουμε μήλα με μήλα και πορτοκάλια με πορτοκάλια.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα πρέπει να ναι ίδιες για να συγκρινουμε τιμές.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η’ ESHOP

Custom Template ή ετοιματζίδικο;

Στην Darwin δεν θα δείτε ποτέ ετοιματζίδικη δουλειά. Προτειμούμε απλά να μην την αναλάβουμε. Θεωρούμε κάθε ιστοσελίδα και κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα ξεχωριστή, που ταιριάζει στις απαιτήσεις και στα χαρακτηριστικά του ιδιοκτήτη της.

Κατασκευή ιστοσελίδας που φορτώνει σφαίρα ή είναι της υπομονής;

SEO? What is this? Δώστε βάση και ζητήσετε την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας. Είναι κρίσιμο σημείο για την επιτυχία της ιστοσελίδας ή του eshop σας.

Με ποιο CMS? Δεν είναι όλα τα ίδια. Ζητήστε να σας εξηγήσουν τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτήματα του καθενός καθως και να αιτιολογήσουν το λόγο που θα σας προτείνουν κάποιο από αυτά.

Ακούτε πολλά “αυτό δεν γίνεται” ή “πρέπει να γίνει μόνο με αυτό τον τρόπο”?
Μάλλον είστε σε λάθος μέρος για να υλοποιήσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Στον σχεδιασμό ιστοσελίδων δεν υπάρχουν συμβιβασμοί, μόνο ιδέες και υλοποίηση.

Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές και καλές εταιρίες ανάπτυξης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (μεταξύ αυτών εννοείται και η Darwin), αρκεί να επιιλέξετε προσεκτικά χρησιμοποιώντας τα σωστά κριτήρια.

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση των νέων σας συνεργατών…

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901