Ταυτόχρονη ασύρματη φόρτιση συσκευών με τεχνολογία WattUp

Η Energous δηλώνει ότι η τεχνολογία της WattUp είναι ικανή να προσφέρει ασύρματη φόρτιση σε περισσότερες από μία συσκευές σε αρκετά μεγάλη απόσταση.

Η εταιρεία δηλώνει ότι η τεχνολογία WattUp, απαιτεί απλώς και μόνο ένα μικρό μαύρο κουτί εγκατεστημένο στο σπίτι, το οποίο να στέλνει ηλεκτρικά κύματα φόρτισης σε μια ακτίνα 4,5 μέτρων, ενώ η γενική αρχή λειτουργίας είναι ότι όσο πιο κοντά βρίσκεται κανείς στον πομπό, τόσο πιο γρήγορα θα γίνεται η φόρτιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω τεχνολογία μπορεί να φορτίζει μέχρι και 12 διαφορετικές συσκευές.

Η Energous δηλώνει ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά ειδικά πακέτα μπαταρίας για την ασύρματη φόρτιση συσκευών που έχουν ανάγκη από συνεχή παροχή ρεύματος, ενώ στο ειδικό περίπτερο που υπήρχε στο Consumer Electronics Show φαινόταν ότι υπάρχει μία διαδικασία φόρτισης σε όποιον έμπαινε στο χώρο, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το The Verge.

O ειδικός πομπός φόρτισης που παρουσίασε η Energous για το σύστημα WattUp δεν θα κοστίζει περισσότερο από 300 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ θα υπάρχουν μοντέλα σε διάφορα μεγέθη, όταν θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο, περίπου στο τέλος του 2015. Σύμφωνα με την εταιρεία, το σύστημα WattUp χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth Low Energy για να εντοπίσει τη συσκευή που θέλει να φορτίσει και να στείλει στο σωστό σημείο τα ηλεκτρικά κύματα.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901