22 από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, για να αντικαταστήσετε την αποστολή sms από το κινητό σας

Darwin Team Darwin Team - 12 Οκτωβρίου 2015

Είναι γνωστό, εδώ και λίγο καιρό ότι τα μηνύματα SMS τείνουν να ξεπεραστούν για πολλούς ιδιοκτήτες smartphone σε όλο τον κόσμο.

Σίγουρα, οι άνθρωποι εξακολουθούν να τα χρησιμοποιούν, αλλά υπάρχει μια πληθώρα εφαρμογών που προχωράνε πολύ πέρα από αυτό, προσφέροντας εύκολες λειτουργίες πολυμέσων, ομαδικές συζητήσεις, κλήσεις βίντεο, παιχνίδια και πολλά άλλα. Με τόσες πολλές εφαρμογές όμως είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς ποια είναι η καλύτερη για εσάς και τους φίλους σας. Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες και πιο διαδεδομένες στο ευρύ κοινό. Πολλές από αυτές μπορείτε να μη τις έχετε ξανακούσει ποτέ!

 1. WhatsApp
 2. GroupMe
 3. Line
 4. WeChat
 5. Kakao Talk
 6. MessageMe
 7. Kik
 8. Tango
 9. Cubie
 10. Facebook Messenger
 11. Hike
 12. Google Hangouts
 13. Maaii
 14. iMessage/FaceTime
 15. BBM
 16. Rounds
 17. Snapchat
 18. Skype
 19. Viber
 20. Nimbuzz
 21. ChatON
 22. Voxer
 23. Summary
Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα