9 δωρεάν εφαρμογές στο διαδίκτυο

Darwin Team Darwin Team - 9 Σεπτεμβρίου 2016

Το διαδίκτυο το αγαπάμε γιατί έχει αρκετό δωρεάν. Το τσάμπα δεν το μίσησε ποτέ κανείς όμως κάποιες φορές θέλει λίγο ψάξιμο για να το βρούμε. Εδώ θα σας βοηθήσουμε να κάνετε πράγματα δωρεάν στο διαδίκτυο.

• Φωτογραφίες: Μπορείς να βρεις άπειρες δωρεάν φωτογραφίες αλλά και να τις επεξεργαστείς με ένα επαγγελματικό πρόγραμμα. Ποιος θέλει το Photoshop όταν υπάρχει το δωρεάν GIMP;

• Μάθε γλώσσα: Θέλεις να μάθεις μια ξένη γλώσσα. Μπορείς. Το Duolingo προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε οποιαδήποτε γλώσσα ζητήσεις. Και Κινέζικα και Ρώσικα και ότι άλλο σκεφτείς. Θέλει δουλειά αλλά θα τα καταφέρεις αν έχεις θέληση.

• Βιβλία: Άπειρα βιβλία και όλα δωρεάν. Το Project Gutenberg ή το Open Library θα σου παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε όσα βιβλία θέλεις.

• Προγραμματιστής: Θέλεις να μάθεις να γράφεις κώδικα και να φτιάχνεις site; Μπες στην Code Academy που είναι δωρεάν, μεθοδική και θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το πρώτο σου site.

• Παρτιτούρες: Ξεκίνα να μαθαίνεις τραγούδια στο πιάνο με το project IMSLP που έχει εκατοντάδες δωρεάν παρτιτούρες.

• Οικονομική διαχείριση: Πρόβλημα με τα οικονομικά; Το Mint είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης των οικονομικών που θα σου υποδείξει τι πρέπει να περικόψεις.

• Ντοκιμαντέρ: Θέλεις να δεις μοναδικά ντοκιμαντέρ; Το Documentary Heaven συγκεντρώνει μόνο ντοκυμαντέρ. Όλα δωρεάν και είναι όλα πλήρη επεισόδια. Φυσικά μπορείς να δεις απεριόριστα δωρεάν βίντεο και από το YouTube.

• Βρες το κλεμμένο λάπτοπ σου: Για να μην μας κλέψουν λαμβάνουμε τα μέτρα μας. Έτσι μπορείς να εγκαταστήσεις το Prey Anti-Theft σε οποιαδήποτε συσκευή και θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις την κλεμμένη συσκευή.

• Γίνε καλύτερος: Απέκτησε γνώσεις που προσφέρονται δωρεάν. Σε οποιοδήποτε κλάδο κι αν ανήκεις, βρες συναδέλφους, εταιρείες, πρωτοπόρους, διάβασε τι γράφουν, μάθε tips, κάνε τη διαφορά.

πηγή: techit.gr

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα