Εταιρείες Κατασκευής Ιστοσελίδων

Darwin Team Darwin Team - 18 Φεβρουαρίου 2019

Σε μία εποχή που το διαδίκτυο έχει πάρει τα πρωτεία στις δράσεις προώθησης των επιχειρήσεων(digital marketing), έχουν γεννηθεί πολλές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων.

Θολή εμπορική πολιτική από τις περισσότερες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων

Κάθε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που εμφανίζεται στην αγορά, ακολουθεί τη δική της εμπορική πολιτική. Τις περισσότερες φορές, η εμπορική πολιτική στην κατασκευή ιστοσελίδας είναι θολή. Τί εννοώ;

Το καταναλωτικό κοινό χάνεται στο διαδίκτυο, καθώς η πληροφορία είναι ατελείωτη και οι προσφορές ασταμάτητες. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σας αναπτύξουμε την εμπορική πολιτική της Darwin στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Πως κοστολογείται η κατασκευή ιστοσελίδων;

Στη Darwin η κατασκευή ιστοσελίδας σαν υπηρεσία χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες: στην κατασκευή ιστοσελίδων με εντελώς custom design και στην κατασκευή ιστοσελίδων με λιγότερες απαιτήσεις στο εικαστικό.

Οι περισσότερες εταιρείες διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους στην κατασκευή ιστοσελίδων ως εξής: κατασκευή ιστοσελίδων με 120€. Εδώ υπάρχει όμως η παγίδα την οποία δεν αντιλαμβάνεται ο πελάτης και βέβαια κανείς δεν του εξηγεί. Η προσφερόμενη τιμή αναφέρεται στην κατασκευή ιστοσελίδας με πολλούς περιορισμούς.

Ενδεικτικά: συγκεκριμένο αριθμό σελίδων, μία φόρμα επικοινωνίας, π.χ. 3 λογαριασμούς email και γενικά περιορισμούς στην κατασκευή ιστοσελίδας. Το κόστος λοιπόν για τις επιπλέον σελίδες , επιπλέον email , την εγκατάσταση στο site σας newsletter και οποιασδήποτε επιπλέον λειτουργίας είναι τέτοιο που διαμορφώνει το τελικό πραγματικό κόστος της ιστοσελίδας σας σε 500€ και πάνω.

Η Darwin έχει ξεκάθαρη εμπορική πολιτική:

Σας προσφέρουμε την κατασκευή ιστοσελίδας με 299€ και το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Δυναμική Ιστοσελίδα
  • Απεριόριστες εσωτερικές σελίδες
  • Απεριόριστο αριθμό email accounts
  • Σύστημα ενημερωτικού δελτίου (Newsletter)
  • Μενού χωρίς περιορισμούς στις επιλογές

Και οποιαδήποτε απλή λειτουργία επιθυμείτε εντάσσεται στο κόστος των 299€ της προσφοράς για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις τη δική σου ιστοσελίδα με 299€; Κάλεσε σήμερα στα τηλέφωνα 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα σου δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία για να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη του διαδικτύου.

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα