Ποια εταιρεία να επιλέξω για κατασκευή ιστοσελίδας

Darwin Team Darwin Team - 12 Φεβρουαρίου 2019

Προσδιορισμός αναγκών για την κατασκευή ιστοσελίδας

Σε πρώτη φάση θα πρέπει να αναγνωρίσετε τις ανάγκες που έχετε εσείς ή η επιχείρησή σας για την κατασκευή ιστοσελίδας. Θέλετε να ενισχύσετε το brand σας και θέλετε μια καλαίσθητη ιστοσελίδα; Θέλετε να έχετε μία ιστοσελίδα μέσω της οποίας επιδιώκετε να αποκτήσετε νέα πελατεία; Εκτιμάτε ότι θα είναι μεγάλη η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας;

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που ψάνουν απάντηση, ώστε να αναγνωρίσετε τη λύση που σας καλύπτει , οπότε και την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδας που σας ικανοποιεί.

Τί πρέπει να προσέξω στην επιλογή εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων;

Θα πρέπει καταρχήν να είναι εταιρεία, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα «χαρτιά». Να υφίσταται δηλαδή σαν νομικό πρόσωπο. Είναι πολλοί οι πελάτες που απευθύνονται στη Darwin μετά από μια κακή εμπειρία με freelancer. Ο λόγος; Σχεδόν ποτέ δεν υπάρχουν συμβάσεις έργου, τιμολόγια και γενικότερα αποδεικτικά που να δεσμεύουν τον προγραμματιστή απέναντί σας και αμφίδρομα. Διαβάστε εδώ άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα.

Να αναπτύσσει custom λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Είτε αυτό αφορά κατασκευή ιστοσελίδας, είτε κατασκευή eshop είτε ανάπτυξη custom λογισμικού. Γιατί αυτό είναι απαραίτητο; Μα γιατί πολύ απλά αποδεικνύει την εμπειρία και την τεχνογνωσία των μελλοντικών συνεργατών σας.

Ένα καλό portfolio δεν αρκεί;

Όχι βέβαια! Το ότι μια επιχείρηση έχει την τύχη να «γνωρίζει» τους κατάλληλους ανθρώπους στην αγορά δεν σημαίνει ότι αυτομάτως είναι και μια εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία. Άλλωστε υπάρχουν εταιρείες κατασκευή ιστοσελίδας που κάνουν τη δουλειά «φασόν», οπότε είναι λογικό να έχουν ένα τεράστιο πελατολόγιο αφού πουλάνε φθήνα. Αντίστοιχη είναι και η ποιότητα των υπηρεσιών τους στην κατασκευή ιστοσελίδας κάτι που προφανώς είναι λογικό.

Να επιλέξω εταιρεία κατασκευή ιστοσελίδας που στεγάζεται κοντά στην επιχείρησή μου;

Δεν απαιτείται σε καμία περίπτωση να βρίσκεστε κοντά στην επιχείρηση κατασκευής ιστοσελίδων που θα επιλέξετε. Το σύνολο των εργασιών εκτελείται απομακρυσμένα τόσο πριν όσο και μετά την ολοκλήρωση κατασκευή ιστοσελίδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτούνται κάποιες συναντήσεις ώστε η εταιρεία να σχηματίσει πλήρη εικόνα του project σας και να το σχεδιάσει με βάση τα θέλω σας.

Η Darwin διαθέτει γραφεία στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα , Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορεί να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας. Δείτε εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Ποιο είναι το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας;

Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολυσυζητημένο. Διαβάστε άρθο για τις τιμές κατασκευής ιστοσελίδας εδώ. Οι τιμές πάντοτε είναι συνάρτηση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένα λογικό εύρος τιμών, το οποίο πολλές εταιρείες ξεπερνούν κατά πολύ.

Για να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδα σε λογική τιμή κατασκευής ιστοσελίδας η διαδικασία είναι απλή:

Καλέστε σήμερα στα τηλεφωνα: 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα