Κατασκευή eshop τιμές

Darwin Team Darwin Team - 7 Φεβρουαρίου 2019

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας eshop;

Ψάχνετε στο διαδικτύο πληροφορίες σχετικές με τις τιμές κατασκευή eshop; Πληκτρολογείτε κατασκευή eshop τιμές και εμφανίζονται στην οθόνη σας ατελείωτα αποτελέσματα. Και τώρα; Ποια εταιρεία από όλες αυτές να επιλέξω;

Ας τα πάρουμε με τη σειρά

Καταρχήν θα πρέπει να προσδιορίσουμε τη λύση που ταιριάζει στα μέτρα σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να απαντηθούν κάποια κρίσιμα ερωτήματα ώστε να γνωρίζουμε τις απαιτήσεις. Έτσι θα επιλεγεί και η πλατφόρμα κατασκευής του eshop.

Απαντήστε στα παρακάτω ερωτήματα για την κατασκευή eshop.

Ποιο είναι το ποσό που είστε διατεθειμένος να επενδύσετε;

Joomla(Viruemart), WordPress (Woocommerce), Os Cart, Prestashop κλπ. Κοστίζουν από 1400 – 3000€ ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Στη Darwin οι τιμές ξεκινούν από 899€.

Magento: Κόστος από 8.000 – 25.000€ (Διαβάστε Κατασκευή eshop με Magento) Στη Darwin οι τιμές ξεκινούν από 5.000€

Custom Λύση: Κόστος 20.000 – 40.000€. Στη Darwin οι τιμές ξεκινούν από 15.000€

Το eshop σας θέλετε να σχεδιασθεί όπως το έχετε στο μυαλό σας; Ή δεν σας απασχολεί ιδιαίτερα; Στην περίπτωση του Custom Design το κόστος είναι +500€ για το σχεδιασμό όλου του template από την αρχή. Είναι η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή eshop.

Πόσους κωδικούς προϊόντων θα διαχειρίζεστε μέσω του eshop;

Ενδεικτικά αναφέρουμε: αν ο αριθμός των προϊόντων σας είναι <10.000 η πρώτη κατηγορία λύσεων θα σας καλύψει. Αν ο αριθμός των προϊόντων που θα διαθέσετε μέσω του eshop είναι π.χ. 30.000 θα πρέπει να επιλέξετε μια λύση Magento ή μια Custom λύση.

Θέλετε να συνδέσετε το eshop σας με το erp που ήδη διαθέτετε;

Αυτή την επιλογή τη διαθέτουν όλες οι λύσεις κατασκευής eshop. Το κόστος διασύνδεσης του eshop σας με το erp κυμαίνεται από 800€ – 1600€.

Δεν διαθέτε erp; Αλλά το έχετε ανάγκη;

Επιθυμείτε να αναπτυχθεί erp για τις ανάγκες του καταστήματός σας;

Η ιδανική επιλογή είναι το Magento. Έχει τεράστιες δυνατότητες επεκτασιμότητας.

Διαθέτετε περισσότερα από ένα φυσικά καταστήματα;

Ιδανική επιλογή για τη διαχείριση και έλεγχο stock κλπ είναι το Magento και το Woocommerce.

Τι γίνεται με όλες τις επιπλέον λειτουργίες που έχετε στο μυαλό σας;

Όλες οι λειτουργίες παρέχονται από όλες σχεδόν τις πλατφόρμες. Όπως:

  • Υπολογισμός και ενημέρωση διαθεσιμότητας προϊόντων
  • Υπολογισμός κόστους μεταφορικών ανάλογα με το βάρος ή το μέγεθος.
  • Αυτόματη ενημέρωση εξέλιξης της παραγγελίας

Κάλεσε σήμερα στα τηλέφωνα 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ και ένας συνεργάτης μας θα  κάνει την καλύτερη οικονομική προσφορά για κατασκευή eshop στα δικά
σου μέτρα.


Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα