Εργαλείο για τη μέτρηση απόδοσης της ιστοσελίδας σας

Εργαλείο για τη μέτρηση απόδοσης της ιστοσελίδας σας

Η Google σχεδίασε ένα νέο εργαλείο για τον έλεγχο της απόδοσης της ιστοσελίδας σας. Ο έλεγχος αφορά σε όλες τις βέλτιστες πρακτικές SEO (Search Engine Optimization διαβάστε περισσότερα εδώ) που πρέπει να ακολουθούνται για να βγαίνει η ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Ακόμη σε δοκιμαστική έκδοση

Το νέο αυτο εργαλείο είναι αυτή τη στιγμή σε έκδοση ΒΕΤΑ (δοκιμαστική έκδοση) και μπορείτε να το επισκεφθείτε και να το χρησιμοποιήσετε στη διεύθυνση https://web.dev .

Το web.dev δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τόσο τους προγραμματιστές όσο και τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων να βελτιστοποιήσουν τις ιστοσελίδες τους στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μία διαδικασία για τους περισσότερους χαοτική και περίπλοκη.

Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου εργαλείου προέκυψε μετά από έρευνα 10 ετών της google.

Επειδή οι απαιτήσεις αυξάνονται διαρκώς, οι χρήστες απογοητεύονται πιο γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν, είναι ιδιαίτερη η ανάγκη οι ιστοσελίδες να είναι πιο αποδοτικές.

Πως μπορεί όμως το web.dev να σας βοηθήσει στην βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης;

Το εργαλείο εκτελεί τους παρακάτω ελέγχους SEO:

  • Απόδοση Ιστοσελίδας: Εκτελείται έλεγχος FMP δηλαδή του χρόνου που απαιτείται για να είναι διαθέσιμο το πρώτο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
  • PWA: Αξιολογεί την ιστοσελίδα σας για Progressive Web App
  • Βέλτιστες Πρακτικές SEO: Εξετάζει αν ακολουθούνται όλες οι βέλτιστες πρακτικές SEO από τη χρήση πρωτοκόλλου SSL μέχρι τις διαστάσεις των εικόνων που χρησιμοποιείτε στην ιστοσελίδα σας.
  • SEO: Ελέγχει όλες τις βέλτιστες πρακτικές ώστε να διασφαλιστεί ότι η ιστοσελίδα σας μπορεί να αναγνωστεί από τις μηχανές αναζήτησης.
  • Προσβασιμότητα: Ελέγχει όλες τις συνηθισμένες λανθασμένες πρακτικές που εμποδίζουν την πρόσβαση των χρηστών στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Μπορείτε να εκτελέσετε τον έλεγχο για οποιαδήποτε ιστοσελίδα απλά εισάγοντας το url της.

Το SEΟ αποτελεί μία διαδικασία δύσκολη, επίπονη, χρονοβόρα που απαιτεί μεγάλη τεχνογνωσία. Τα αποτελέσματά της όμως είναι εντυπωσιακά και αναταμοίβουν πάντα τους απαιτητικούς ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που επενδύουν στο SEO.

Εάν ενδιαφέρεσαι για SEO – Κάλεσε σήμερα στα τηλέφωνα 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα σου δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία για να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη του διαδικτύου.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901