Πώς ένας 26χρονος από τη Θεσσαλονίκη διδάσκει σκάκι σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Darwin Team Darwin Team - 12 Φεβρουαρίου 2019

Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο χώρο μας την Athens Voice, με αφορμή το επιτυχημένο Project των φίλων και συνεργατών μας Παναγιώτη Χωματίδη και Αντώνη Βραγοτέρη. Ένα ακόμη Success Story γεννήθηκε στο χώρο μας με πολύ μεράκι και τεχνογνωσία…

To Wchess είναι μία καινοτόμα πλατφόρμα εκπαίδευσης σκάκι που παρέχει υπηρεσίες σε σκακιστές όπως:

  • Απομακρυσμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης σκάκι.
  • Αναζήτηση και επιλογή καθηγητή σκάκι(ratings, ιστορικό κλπ)
  • Οι καθηγητές – αθλητές σκάκι έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας διαδραστικού ηλεκτρονικού βιβλίου χωρίς να απαιτείται τεχνογνωσία.
  • Ηλεκτρονικό κατάστημα
  • και πολλές άλλες καινοτόμες λειτουργίες

Η πλατφόρμα έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον μεγάλων funds του εξωτερικού καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχη πλατφόρμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα της Athens Voice που μας επισκέφθηκε στα γραφεία της Darwin στη Θεσσαλονίκη.

https://www.athensvoice.gr/greece/490138_pos-enas-26hronos-apo-ti-thessaloniki-didaskei-skaki-pagkosmia?fbclid=IwAR3wX0clL1Oq3VNeons0hCroV3t6kr-Zp8QDQcZpNzD8ZKvOTe5apnGEuzg

Έχεις την δική σου ιδέα που θεωρείς ότι θα πετύχει; Έλα να τη συζητήσουμε.

Κάλεσε σήμερα στα τηλέφωνα 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ και ένας συνεργάτης μας θα σου δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία για να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη του διαδικτύου.

Darwin Team
Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα