Γνωρίστε μας

Η Darwin

Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, επί της οδού Ερμού 56 και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Στη Darwin οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η Darwin είναι με τους συνεργάτες της μια Ομάδα Δημιουργίας. Αξιοποιώντας μια σειρά από αξιόπιστα επικοινωνιακά εργαλεία, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και δουλεύοντας πάνω σε βασικούς άξονες πετυχαίνουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συνέπεια και η μεθοδικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά για την επιτυχία και την καταξίωση. Ανάλυση, δυναμική, στρατηγική, πρόταση, αποτέλεσμα

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Η ουσιαστική επικοινωνία που αναπτύσσεται μεταξύ της Darwin και των συνεργατών της είναι ο λόγος που μας κάνει να είμαστε δημιουργικοί από την προσέγγιση μέχρι την έκφραση, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση. Εφαρμόζουμε ιδέες που φέρνουν αποτέλεσμα και ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εκάστοτε εταιρίας.

Ξεχωριστές Ιδέες: Ξεχωριστές Ιδέες για ξεχωριστούς πελάτες
Στοχευμένη Διαφήμιση: Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις απαιτήσεις κάθε εταιρίας
Σχεδιαστική τελειότητα: Δουλεύουμε με ακρίβεια, έχουμε ποιότητα
Εξέλιξη: Υλοποιούμε τις ιδέες μας υπεύθυνα
Σύλληψη: Προσεγγίζουμε αποτελεσματικά το εκάστοτε project
Καμπάνιες: Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες
Φαντασία: Μέρος της φιλοσοφίας μας