Graphic Design

Παροχή υψηλής ποιότητας γραφιστικών υπηρεσιών;

Σε μία εποχή που ο ανταγωνισμός στην αγορά είναι σκληρός εσύ θα αφήσεις την επιχείρησή σου ανοχύρωτη;

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τη δική σου βελτιωμένη εταιρική ταυτότητα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του συνόλου της εταιρικής σας ταυτότητας.

Ενδεικτικά:

  • λογότυπό της επιχείρησης
  • το έντυπο υλικό
  • την εταιρική ιστοσελίδα
  • καθώς και κάθε άλλη εφαρμογή απαιτείται για τις ανάγκες τις εκάστοτε επιχείρησης.

Η Darwin βραβεύεται κάθε χρόνο για τις γραφιστικές υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της συλλέγοντας βραβεία από κάθε σημαντικό θεσμό που υπάρχει σε Ελλάδα και Εξωτερικό όπως : Βραβεία ΕΒΓΕ, Edwards Awards κλπ.

Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρείας. Μέσα από τα σχήματα, τα χρώματα και την γραμματοσειρά της εταιρικής ταυτότητας προβάλεται το ύφος της εταιρείας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία της, η κουλτούρα της.
Κάθε εταιρική ταυτότητα έχει ένα δυνατό σημείο το οποίο προσπαθεί να προωθήσει και να καθιερώσει προκειμένου να γίνει εύκολα αναγνωρίσιμο.

Τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας αποτελούν το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και ο φάκελος. Συμπληρωματικά στοιχεία είναι όλα τα παραστατικά με τα οποία γίνονται οι συναλλαγές, και επιπλέον έντυπα όπως μπλοκ σημειώσεων, ευχαριστήριες κάρτες, εξώφυλλα για θήκες cd κλπ. Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο. Είναι τα στοιχεία με τα οποία γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες, είτε με πιθανούς πελάτες.

Το σημαντικότερο; Το λογότυπο. Η σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου. Αυτό είναι που θα καθορίσει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων. Τα χρώματά του και τα σχήματά του θα επικρατήσουν και θα διαμορφώσουν ολόκληρο το ύφος της. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και θα εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές κινήσεις της εταιρείας (διαφημιστικά έντυπα και καταχωρήσεις, ιστοσελίδα κλπ).

Λογότυπο

Το λογότυπο είναι αυτό που δίνει την πρώτη «γεύση» στον εν δυνάμει πελάτη σας. Ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει μια αξιοσημείωτη, αναγνωρίσιμη εικόνα στο μυαλό του και ταυτόχρονα να μεταδώσει, στο βαθμό που είναι δυνατό, στοιχεία για την ταυτότητα της εταιρείας ή του προϊόντος. Το λογότυπο αποτελεί την καρδιά της εταιρικής ταυτότητας και πολύ συχνά είναι ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την εικόνα που θα αποκομίσει κάποιος για την εταιρία σας.

Το σκιτσάρισμα του λογοτύπου είναι μόνο ένα μικρό μέρος της δουλειάς. Το μεγαλύτερο μέρος είναι η έρευνα (ποιοι είναι οι ανταγωνιστές, που θα παρουσιαστεί το λογότυπο, ποιος είναι ο στόχος του), και η εφαρμογή του λογοτύπου σε όλες τις πιθανές μορφές του (ασπρόμαυρο, έγχρωμο, στο διαδίκτυο, fax, επιστολόχαρτα, φακέλους, εταιρικές κάρτες, φόρμες…). Για τις μεγάλες εταιρείες το λογότυπο είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου συστήματος εταιρικής ταυτότητας, που περιλαμβάνει έναν οδηγό (brand book) με όλες τις απαραίτητες οδηγίες σχετικά με το πως θα εφαρμόζεται το λογότυπο σε κάθε περίπτωση (καταχωρήσεις, διαφημιστικά έντυπα, websites… κτλ) και με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς.

Διαφημιστικό Έντυπο

Το διαφημιστικό έντυπο, είναι στην εποχή μας αναγκαιότητα, η πιο διαδεδομένη μέθοδος διαφήμισης. Επιλέγουμε μαζί τη μορφή εντύπου που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση εκπαίδευσης.

Εμπιστευθείτε μας για το σχεδιασμό και την εκτύπωση με τέλεια αποτελέσματα.

Φροντίζουμε να δημιουργούμε με τη δική σας συνεργασία, κάτι το μοναδικό χωρίς αντιγραφές και επαναλήψεις, προορισμένο να προβάλλει σωστά τις υπηρεσίες σας, γνωστοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματά τους.

Με χαμηλό κόστος και υψηλές αποδόσεις ένα σύγχρονο διαφημιστικό έντυπο είναι μία ολοκληρωμένη λύση προβολής για κάθε επιχείρηση εκπαίδευσης.

Σχεδιασμός Συσκευασίας

Μια συσκευασία δεν είναι απλά ένα κουτί ή μια τσάντα μέσα στην οποία συσκευάζεται ή μεταφέρεται το προϊόν. Παίζει και αυτή τον ρόλο της στην προώθηση του προϊόντος και στην γενικότερη εικόνα του. Ένα ωραίο σχέδιο ή η χρήση ποιοτικών υλικών θα τραβήξει την προσοχή του καταναλωτή ώστε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο προϊόν. Σχεδιάζοντας μια συσκευασία είναι σημαντικό να έχουμε στο μυαλό μας το τεστ των 2,6 δευτερολέπτων. Αυτός είναι μέσος χρόνος μέσα στον οποίο η συσκευασία πρέπει να κερδίσει τον καταναλωτή προκειμένου να ξεχωρίσει ένα προϊόν από το ράφι.

Μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό η συσκευασία πρέπει:

  • Να ξεχωρίσει ανάμεσα σε μια πληθώρα ανταγωνιστών
  • Να κάνει αντιληπτό το είδος του προϊόντος
  • Να τραβήξει το ενδιαφέρον του καταναλωτή προκειμένου να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες

Αφού πετύχει το στόχο της, να πάρει ο καταναλωτής το προϊόν στα χέρια του, πρέπει:

  • Να διευκολύνει το καταναλωτή να βρει τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος και πληροφορίες για το περιεχόμενο της συσκευασίας
  • Να δώσει στοιχεία γιατί χρειάζεται ο καταναλωτής το προϊόν
  • Να πείσει τον καταναλωτή να το αγοράσει

Διαφημιστικό Υλικό

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας με διαφημιστικό έντυπο υλικό;

Το διαφημιστικό υλικό είναι στην εποχή μας αναγκαιότητα, η πιο διαδεδομένη μέθοδος διαφήμισης. Επιλέγουμε μαζί τη μορφή που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση.
Εμπιστευθείτε μας για το σχεδιασμό και την εκτύπωση με τέλεια αποτελέσματα.

Φροντίζουμε να δημιουργούμε με τη δική σας συνεργασία, κάτι το μοναδικό χωρίς αντιγραφές και επαναλήψεις, προορισμένο να προβάλλει σωστά τις υπηρεσίες σας, γνωστοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματά τους.

Με χαμηλό κόστος και υψηλές αποδόσεις ένα σύγχρονο διαφημιστικό έντυπο είναι μία ολοκληρωμένη λύση προβολής για κάθε επιχείρηση εκπαίδευσης.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας:Καλέστε σήμερα στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.