Ανάπτυξη Λογισμικού

Λογισμικό φτιαγμένο στα μέτρα σας…

Στη Darwin αναπτύσσουμε εδώ και 12 χρόνια custom software (κατα παραγγελία λογισμικό) ειδικά προσαρμένο στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Με τη χρήση πάντα των τελευταίων τεχνολογιών και προσαρμοζόμενοι στις απαιτήσεις του πελάτη, αναπτύσσουμε συστήματα τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιχείρησης.

User Experience

Στην καρδιά κάθε επιτυχημέου Συστήματος είναι οι θετικές προσωπικές εμπειρίες και αλληλεπιδράσεις των χρηστών. Αναπτύσσουμε Web, Mobile και Desktop εφαρμογές για ανθρώπους οπότε το UI αποτελεί κρίσιμο σημείο για την επιτυχία του Project.

Ανάπτυξη Front-End

To μεγάλο μας πάθος; Να δημιουργούμε πέρα από λειτουργικά και καλαίσθητα λογισμικά. Βασικό κριτήριο για ένα επιτυχημένο λογισμικό αλλά και ένα ικανοποιημένο πελάτη είναι το περιβάλλον εργασίας, το οποίο γίνεται μέρος της καθημερινότητας του χρήστη. Πάντα ερευνούμε και εφαρμόζουμε τις καλύτερες μεθόδους για να δομήσουμε νέες εφαρμογές.

Τι αναπτύσσουμε…

H Darwin δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς custom software:

  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη βάσεων δεδομένων για καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων. (Cash Flow, Project Management κλπ)
  • Desktop εφαρμογές για PCs. Εφαρμογές τέτοιου τύπου μπορεί να είναι: από ένα απλό πρόγραμμα εσόδων-εξόδων ως μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης πελατών, προμηθευτών, συνεργατών, προϊόντων, υπηρεσιών και ότι άλλο χρειάζεται η επιχείρησή σας.
  • Οι εφαρμογές αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν αναφορές με συγκεντρωτικά/στατιστικά δεδομένα, γραφικές παραστάσεις, δημιουργία backup, οδηγό εγκατάστασης και άλλες λειτουργίες και ευκολίες.
  • Web based εφαρμογές. Και οχι απλές ιστοσελίδες. Η λειτουργικότητα και οι δυνατότητες που έχουν οι desktop εφαρμογές σε Cloud.
  • Εφαρμογές για φορητές συσκευές PDAs, Pocket PCs, Smart Phones (iOs, Android).

Frameworks που χρησιμοποιούμε και κάνουμε «παππάδες»…

Η εμπειρία και η γνώση του ανθρώπινου δυναμικού μας, μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε παντώς είδους project σχεδιασμένα από το μηδέν και με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η εταιρία μας είναι σε θέση να υλοποιήσει οποιαδήποτε desktop ή διαδικτυακή εφαρμογή εσείς επιθυμείτε, ώστε να βελτιώσετε την λειτουργικότητα της επιχείρησής σας.

Ποια είναι η διαφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών μιας custom εφαρμογής με τις αντίστοιχες εμπορικές;

Είναι πολύ απλά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της επιχείρησης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις στην παραμετροποίηση. Λειτουργικά είναι πάντοτε καλύτερη και ταχύτερη καθώς δεν περιλαμβάνονται στο σύστημα περιττές λειτυργίες.

Βάσεις Δεδομένων

Η εταιρεία μας αναπτύσσει ολοκληρωμένες εφαρμογές βάσεων δεδομένων στα πιο σύγχρονα και διαδεδομένα συστήματα βάσεων δεδομένων.

Κάθε βάση δεδομένων σχεδιάζεται πάνω στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη μας. Οχυρώνουμε κάθε εφαρμογή μας με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας δεδομένων. Αναλαμβάνουμε monitoring, optimization, back-up & remote-backup σε συστήματα που ήδη λειτουργούν και αρέχουμε λύσεις remote support.

Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να διασυνδέσουμε και να αναβαθμίσουμε ακόμα και το πιο πολύπλοκο σύστημα.

Στατιστική Ανάλυση

Η Darwin σχεδιάζει και υλοποιεί έρευνες που σχετίζονται με το αντικείμενο της στατιστικής ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων σε ερωτηματολόγια, κλινικές μελέτες, βάσεις δεδομένων και πολύπλοκα συστήματα.

Το φάσμα της εργασίας μας εκτείνετε στους τομείς του σχεδιασμού ερευνών, της στατιστικής ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων, της εκτίμησης αποτελεσμάτων και της κατασκευής στατιστικών μοντέλων για επιστημονικές μελέτες και ερευνητικές εργασίες.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μοναδικές και καινοτόμες υπηρεσίες σε πελάτες με υψηλες απαιτήσεις.

Τι πρέπει να κάνεις για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου ;

Καλέστε σήμερα στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ και ένας συνεργάτης μας θα σου δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία για να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη του διαδικτύου.