8 βήματα για την κατασκευή ιστοσελίδας

8 βήματα για την κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι απαραίτητη για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, αφού το διαδίκτυο αυξάνει καθημερινά τη δύναμή του. Η επιχείρησή σας θα αποκτήσει αξιοπιστία μέσω της επαγγελματικής ιστοσελίδας.
Παρακάτω παρουσιάζονται οχτώ βήματα που ακολουθεί ένας προγραμματιστής ιστοσελίδων σε συνεργασία με εσάς για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

1) Επικοινωνία μαζί μας

Το πρώτο βήμα, λοιπόν, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αρχικά, μας ενημερώνετε για το πώς φαντάζεστε την ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά για την κατασκευή ιστοσελίδας.

2) Συγκεντρωτική καταγραφή των αναγκών – επιθυμιών σχετικά με την ιστοσελίδα σας

Στην εταιρεία μας ο απώτερος σκοπός μας είναι να να επιτύχουμε τον απόλυτο στόχο για εσάς, παρέχοντάς σας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για τον λόγο αυτό, καταγράφουμε όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Θα θέλαμε να μάθουμε:

  • Ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας της ιστοσελίδας σας και τι αποτελέσματα προσδοκάτε απ’ αυτήν.
  • Ποιο είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεστε (ηλικία, φύλο, κλπ)
  • Αν έχετε κάποιες συγκεκριμένες προτιμήσεις σχετικά με την αισθητική εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, όπως χρώματα και άλλα στοιχεία.
  • Ποια θέματα θα περιλαμβάνονται στα μενού και στις σελίδες της ιστοσελίδας σας, όπως η αρχική σελίδα, πληροφορίες για την εταιρεία, υπηρεσίες, προϊόντα, επικοινωνία κ.λπ.
  • Αν έχετε ήδη διαθέσιμο υλικό, όπως το λογότυπο της εταιρείας, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ., που θα θέλατε να ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα σας, ή χρειάζεστε τη βοήθειά μας για να τα δημιουργήσετε.

3) Αποστολή προσφοράς, έγκριση και προκαταβολή

Κατόπιν συντάσσουμε μια προσφορά και σας την αποστέλλουμε. Εφόσον την αποδεχθείτε, προβαίνετε σε μια προκαταβολή επί της συνολικής τιμής για την κατασκευή ιστοσελίδας. Το ποσό μπορεί να πληρωθεί μέσω κατάθεσης σε έναν τραπεζικό λογαριασμό.

4) Επιλογή domain

Το domain name είναι στην ουσία το όνομα της ιστοσελίδας σας. Είναι σημαντικό γιατί αντιπροσωπεύει την παρουσία σας στο διαδίκτυο και πρέπει οι επισκέπτες σας να το θυμούνται εύκολα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό domain name και να το κατοχυρώσουμε για σας.

Εάν έχετε ήδη κατοχυρωμένο domain πραγματοποιούμε μεταφορά από τον προηγούμενο καταχωρητή.

Κατά την μεταφορά ενός υπάρχοντος domain.gr δεν υπάρχει επιπλέον κόστος. Τα τέλη που έχει προπληρώσει ο πελάτης στον προηγούμενο καταχωρητή ισχύουν μέχρι την λήξη του domain name.

Επιπλέον, σας παρέχουμε λογαριασμό φιλοξενίας και δημιουργούμε τους λογαριασμούς e-mail που έχουν συμφωνηθεί στέλνοντάς σας τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης.

5) Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η σχεδίαση ιστοσελίδας είναι το κλειδί για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας. Δημιουργούμε ένα εικαστικό αποκλειστικά προσαρμοσμενο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, ικανό να εξυπηρετήσει με επιτυχία τους στόχους σας.Η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή ιστοσελίδας είναι το WordPress. Η ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας πραγματοποιείται τηρώντας τις αρχές του Responsive Design έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές, όπως τα τάμπλετ και τα κινητά τηλέφωνα, με στόχο να σας παρέχουμε την απόλυτη ικανοποίηση από την τελική του εμφάνιση. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, διαθέτουμε τα μέσα για να σας επιτρέψουμε να παρακολουθείτε online την ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ακριβώς αυτό που ζητήσατε.

6) Ανάπτυξη και ολοκλήρωση της κατασκευής ιστοσελίδας

Ολοκληρώνουμε την κατασκευή και ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας, χρησιμοποιώντας προηγμένο λογισμικό και δημιουργώντας μια δυναμική ιστοσελίδα που είναι προσαρμοσμένη σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων. Αυτή η ιστοσελίδα θα γίνει το πολυτιμότερο εργαλείο για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας! Δημιουργούμε τα μενού και τις κατηγορίες στην ιστοσελίδα, και αν έχουμε συμφωνήσει να χρησιμοποιήσουμε επιπλέον πρόσθετα και προσαρμοσμένα εργαλεία, όπως φόρμες επικοινωνίας ή πορτφόλιο, τα δημιουργούμε βάσει του υλικού που μας έχετε παραχωρήσει.

7) Παράδοση ιστοσελίδας-Ανάρτηση υλικού

Παραδίδουμε την ιστοσελίδα σας και ανεβάζουμε το περιεχόμενο που μας έχετε στείλει, όπως κείμενα και εικόνες. Στη συνέχεια δημοσιεύουμε την ιστοσελίδα στο domain σας. Έπειτα, σας παρέχουμε εκπαίδευση και λεπτομερείς οδηγίες βήμα προς βήμα για να ανεβάζετε το περιεχόμενό σας στην ιστοσελίδα και να την ενημερώνετε γρήγορα και εύκολα, αφού οι δυναμικές ιστοσελίδες διαθέτουν εύχρηστο εργαλείο επεξεργασίας κειμένου για τη δημιουργία άρθρων και την ανάρτηση των φωτογραφιών σας.

8) Επιλογή Web Hosting

Εφόσο ολοκληρωθεί η κατασκευή ιστοσελίδας, η Darwin δύναται να αναλάβει τη φιλοξενία και τη συντήρηση του server account της, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία της 24/7. Η επιλογή του κατάλληλου πακέτου φιλοξενίας καθορίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σε πόρους για την αποτελεσματική λειτουργία της. Οι λειτουργίες και ο χώρος που καταλαμβάνει μια ιστοσελίδα σε έναν server αποτελούν παράγοντες που διοαμορφώνουν το κόστος, φιλοξενίας.

Η κατασκευή ιστοσελίδας, λοιπόν απαιτεί προσεκτικό πλάνο και σωστή εκτέλεση. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα που θα εντυπωσιάζει τους επισκέπτες σας.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email sales@darwin.gr
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901