ASP.NET Core

ASP.NET Core

Το ASP.NET Core είναι ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα πολλαπλών πλατφορμών, υψηλής απόδοσης, για τη δημιουργία σύγχρονων εφαρμογών cloud και εφαρμοές διαδικτίου. Η εταιρεία μας με το ASP.NET μπορεί: να δημιουργήσει εφαρμογές και υπηρεσίες ιστού, εφαρμογές IoT και backend για κινητά; να χρησιμοποιήσει τα αγαπημένα σας εργαλεία ανάπτυξης σε Windows, macOS και Linux; ανάπτυξη στο cloud ή σε εγκαταστάσεις; εκτελείται σε .NET Core ή .NET Framework.

Γιατί ASP.NET Core

01

CROSS PLATFORM

Σε αντίθεση με παλαιότερα, η επιλογή του πλαισίου της Microsoft δεν προϋποθέτει την επιλογή του Windows Server ή της υποδομής Azure. Έχετε την επιλογή να φιλοξενήσετε σε Linux, AWS ή Google Cloud. Επίσης, μπορείτε να φιλοξενήσετε την εφαρμογή σας εντός των εγκαταστάσεων σας καθώς το ASP.NET Core είναι συμβατό με Windows, macOS και Linux.

02

PERFORMANCE

Η απόδοση του ASP.NET Core είναι εξαιρετική καθώς παρέχει πλέον εξαιρετική (ευρύτερη) υποστήριξη για τη χρήση ασύγχρονων προτύπων προγραμματισμού. Το Async εφαρμόζεται πλέον σε όλες τις κοινές κλάσεις .NET και στις περισσότερες βιβλιοθήκες τρίτων. Όλα αυτά ενισχύουν την απόδοση του πλαισίου.

03

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η .NET περιλαμβάνει ισχυρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία του προϊόντος σας. Η ασφάλεια πρόσβασης στον κώδικα είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά που δεν επιτρέπουν στα λειτουργικά συστήματα να καταστραφούν από κακόβουλο και μη αξιόπιστο κώδικα. Αυτή η δυνατότητα αξιολογεί την προέλευση του κώδικα για να καταλάβει εάν είναι λογικό να τον εμπιστευτείτε.

Ανάγκη για συστήματα υψηλής απόδοσης και κλιμάκωσης.

Η απόδοση και η επεκτασιμότητα ήταν οι δύο βασικοί τομείς εστίασης όταν αναπτύχθηκε το .NET Core. Το .NET Core και το ASP.NET Core είναι τα πλαίσια web με κορυφαία απόδοση σύμφωνα με ορισμένες δοκιμές.

Οι εκδόσεις .NET Core τρέχουν καλά μαζί. Μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε πολλές εκδόσεις και εφαρμογές δίπλα-δίπλα στο ίδιο μηχάνημα.

Πλεονεκτήματα .NET Core

  1. Ένα σύστημα υψηλής απόδοσης και επεκτάσιμο
  2. Υποστήριξη Docker containers
  3. Χρήση Microservices
  4. Εφαρμογές Web με επίκεντρο τον χρήστη
  5. Στοχεύστε τις εφαρμογές σας σε λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Mac.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Vue.js

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901