Ιστοσελίδες

Κατασκευή Ιστοσελίδων γρήγορα και αξιόπιστα.
Ακριβώς όπως τις φαντάζεστε!

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων και ανταποκρινόμαστε με αποτελεσματικότητα στις ανάγκες σας, από την πιο απλή έως και την πιο σύνθετη, δημιουργώντας εξατομικευμένες λύσεις γρήγορα και αξιόπιστα.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή ιστοσελίδων, από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την παράδοσή της, ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου design, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

Εγγυόμαστε για ένα αποτέλεσμα που θα ενισχύει το κύρος και τη δυναμική της επιχείρησής σας, για μια λύση πλήρως παραμετροποιήσιμη και επεκτάσιμη, ικανή να καλύψει τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Πως δουλεύουμε

1. Έρευνα & Ανάλυση

Η έμπειρη ομάδα μας αναλύει το project σας και προχωρά σε έρευνα ανταγωνισμού, έτσι ώστε να μπορέσει να θέσει τις σωστές βάσεις για την υλοποίησή του, σε πλήρη ταύτιση με τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Οι προτάσεις μας για την ιστοσελίδα σας, διαμορφώνονται λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας.

2. Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Οι εξειδικευμένοι web designers μας , σχεδιάζουν το εικαστικό της ιστοσελίδας, λαμβάνοντας υπόψιν τα στοιχεία της εταιρικής σας ταυτότητας και τις κατευθύνσεις σας. Αναλύουμε μαζί την ολοκληρωμένη πρότασή μας, εντοπίζουμε τυχόν διορθώσεις η αλλαγές, τις υλοποιούμε και μόνο εφόσον είστε πλήρως ικανοποιημένοι, συνεχίζουμε με την ανάπτυξη της ιστοσελίδας.

3. Έλεγχος & Παράδοση

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τη διασφάλιση της ποιότητας κατασκευής. Κάθε έργο που ολοκληρώνουμε, περνάει από πολλές δοκιμές με στόχο να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία, τη σωστή απόδοση, την ασφάλεια και τη δημιουργία ενός φιλικού, προς τον χρήστη, περιβάλλοντος περιήγησης. Με τη ολοκλήρωση των εργασιών ελέγχου, πραγματοποιείται η απαιτούμενη εκπαίδευσή σας στη χρήση και διαχείρισή της ιστοσελίδας και εν συνεχεία τη μεταφέρουμε σε live περιβάλλον.

Δείτε μερικά από τα project μας!

O όμιλος ALUMINCO συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών βιομηχανιών αλουμινίου και στις πιο αναγνωρίσιμες παγκοσμίως.

Ο Όμιλος CORE είναι μια πολυεθνική κατασκευαστική, με εταιρείες σε Αθήνα, Λονδίνο, Θεσσαλονίκη, Σόφια, Βουκουρέστι, Λευκωσία και Βαρσοβία.

Η EFA ENERGY SA είναι ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά του Φυσικού Αερίου για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο Ασκληπιός ΑΕ ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον τομέα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Υγείας. Σήμερα αποτελεί έναν σημαντικό φορέα παροχής ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών.

Δείτε όλα τα project

Χαρακτηριστικά

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός εικαστικού ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου design, πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Κινητά τηλέφωνα/Φορητές Συσκευές

Αυτόματη και αψεγάδιαστη προσαρμογή της εμφάνισης της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Τεχνολογίες Αιχμής

Κατασκευή ιστοσελίδων με χρήση τεχνολογιών αιχμής για την επίτευξη ενός πλήρως λειτουργικού αποτελέσματος, υψηλής αισθητικής (HTML5 / CSS# / jQuery).

Μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποίηση του κώδικα και τον αρχείων της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

GDPR Compliance

Συμμόρφωση με τον  Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) για συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Ταχύτητα Φόρτωσης

Χρήση βέλτιστων τεχνικών διαχείρισης και φόρτωσης δεδομένων καθώς και αυτόματης προσαρμογής εικόνων.

Backup

Backup με αυτόματη λήψη των αρχείων και της βάσης δεδομένων της ιστοσελίδας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Πολυγλωσσικότητα

Δυνατότητα κατασκευής πολυγλωσσικής ιστοσελίδας ή προσθήκης επιπλέον γλώσσας σε δεύτερο χρόνο.

Στατιστικά Στοιχεία

Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής επισκεψιμότητας και διασύνδεση με το Google Analytics.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησής σας στη διαχείριση και ενημέρωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Φιλοξενία

Φιλοξενία σε γρήγορους και αξιόπιστους server που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ταχύτατη απόκριση της ιστοσελίδας.

Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, με άμεση επίλυση των προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιαστούν.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901