Λύσεις Τηλεμετρίας

Επιτόπια συλλογή και αυτόματη μετάδοση μετρήσεων & δεδομένων
Συλλέξτε τα δεδομένα που σας ενδιαφέρουν σε απομακρυσμένα σημεία!

Τι είναι η έξυπνη μέτρηση;

Τηλεμετρία είναι η επιτόπια συλλογή μετρήσεων ή άλλων δεδομένων σε απομακρυσμένα σημεία και η αυτόματη μετάδοσή τους σε εξοπλισμό λήψης (τηλεπικοινωνίες) για παρακολούθηση. Η λέξη τηλεμετρία προέρχεται από τις τηλε- «απομακρυσμένο», και -μέτρον, «μέτρο».

Τα βασικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ασύρματη διασύνδεση, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ρύθμιση σε λίγα λεπτά
  • Μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο, οπουδήποτε στον κόσμο με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας
  • Προσβασιμότητα από κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή
  • Λήψη κρίσιμων ειδοποιήσεων μέσω μηνυμάτων ή email
  • Συλλογή πολύτιμων πληροφοριών όπως ιστορικό χρήσης, τρέχοντα επίπεδα τάσης και μελλοντικές προβλέψεις τάσεων
  • Αποφυγή run out

Η έμπειρη ομάδα μας, εργάζεται συστηματικά σε διάφορους κλάδους, όπως νερό, φυσικό αέριο, μεταφορές και πολλούς άλλους

Διαχείριση Νερού

Η τηλεμετρία είναι σημαντική στη διαχείριση του νερού, συμπεριλαμβανομένων της ποιότητας του νερού και των λειτουργιών μέτρησης ρεμάτων. Οι κύριες εφαρμογές περιλαμβάνουν AMR (αυτόματη ανάγνωση μετρητών), παρακολούθηση υπόγειων υδάτων, ανίχνευση διαρροών σε αγωγούς διανομής και επιτήρηση εξοπλισμού. Η διαθεσιμότητα δεδομένων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο επιτρέπει γρήγορες αντιδράσεις σε γεγονότα στο πεδίο. Ο έλεγχος τηλεμετρίας επιτρέπει στους μηχανικούς να επέμβουν με στοιχεία όπως οι αντλίες, με εξ αποστάσεως ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση αυτών ανάλογα με τις περιστάσεις. Η τηλεμετρία λεκανών απορροής είναι μια εξαιρετική στρατηγική για τον τρόπο εφαρμογής ενός συστήματος διαχείρισης νερού.

Έξυπνη μέτρηση αερίου

Με τους έξυπνους μετρητές αερίου, οι εταιρείες φυσικού αερίου μπορούν να παρακολουθούν εξ αποστάσεως την κατανάλωση των πελατών τους για να διαχειρίζονται τις λειτουργίες τους, αποτελεσματικά και να τιμολογούν στους πελάτες με ακρίβεια. Η παροχή του αερίου μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεροποιείται χρησιμοποιώντας έξυπνους μετρητές εξοπλισμένους με τηλεχειριζόμενη βαλβίδα. Οι έξυπνοι μετρητές αερίου βασίζονται στην ισχύ της μπαταρίας χαμηλής τάσης για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής και να αποφύγουν τους κινδύνους ανάφλεξης. Η ροή του αερίου μετράται με τεχνολογίες ηλεκτρομαγνητικές ή τεχνολογίες υπερήχων. Η χαμηλή κατανάλωση και η ασύρματη συνδεσιμότητα μεγάλης εμβέλειας είναι το κλειδί για αποτελεσματική απομακρυσμένη λειτουργία.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τηλεματική

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901