Ποιοί είμαστε

True Story

MANY PEOPLE REPEAT THE PAST
WE ARE NOT INTERESTED
WE PREFER EVOLUTION

Βοηθάμε τους πελάτες μας να αναπτυχθούν χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, ιδιαίτερα σχέδια και καινοτόμες λύσεις λογισμικού.

510+ ολοκληρωμένα projects

Κατά τη διάρκεια της 15ετούς παρουσίας μας στον κλάδο, δημιουργήσαμε μια εξειδικευμένη ομάδα, ικανή να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση. Τιμώντας την εμπιστοσύνη των πελατών έχουμε υλοποιήσει μέχρι σήμερα περισσότερα απο 510 ολοκληρωμένα project με απόλυτη επιτυχία.

Στη Darwin στοχεύουμε στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας με στόχο την κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών σε ότι αφορά στις τεχνολογίες αιχμής.

15 χρόνια αποτελεσματικής δουλειάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2007 στη Θεσσαλονίκη και έδω και μερικά χρόνια διατηρεί γραφείο πωλήσεων στην Αθήνα. Το όνομά μας είναι εμπνευσμένο απο τον Κάρολο Δαρβίνο, ιδρυτή της θεωρίας της εξέλιξης. Στη Darwin, οι ποικίλες και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, δίνουν στην εταιρεία τα στοιχεία που την κατατάσσουν στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου, έχοντας ήδη εδραιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά έργα. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Ομάδα
Επαγγελματιών

Η ομάδα μας βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό σας και σας καθοδηγεί, από την έναρξη της συνεργασίας μας, μέχρι την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου. Σε πλήρη ταύτιση με τα επιχειρηματικά σας σχέδια και τους στόχους σας, υλοποιούμε την κατάλληλη λύση για την επιχείρησή σας, δίνοντας προστιθέμενη αξία στην εμπειρία των χρηστών σας.

Ικανοποιημένοι πελάτες σε διαφορετικούς τομείς και χώρες

Έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο αριθμό έργων σε διάφορους τομείς. Βασική μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών τους. Ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε τα project μας, μας επιτρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε αποτελεσματικά με πελάτες από όλο τον κόσμο.

Ανάλυση

Μια εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων αναλύει τις τρέχουσες λύσεις σας, εντοπίζει βασικά προβλήματα και ευκαιρίες βελτίωσης και δημιουργεί ένα σχέδιο δράσης με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ανάπτυξη

Η απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα μας, αναπτύσσει την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας.

Υποστήριξη

Η Darwin σας βοηθά κατά την εφαρμογή της νέας λύσης στις καθημερινές πειχειρηματικές σας δραστηριότητες και παρέχει πλήρη υποστήριξη και συντήρηση του λογισμικού σας.

Η ομάδα μας

Ειδικοί

Η ομάδα μας συνδυάζει όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται σε μια επιτυχημένη και αποτελεσματικη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο, επιλέγεται μέσω μιας αυστηρής διαδικασίας, έτσι ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.

UI/UX Designers

Η ομάδα των UI/UX Designers ακολουθεί τις πιο πρόσφατες τάσεις στο σύγχρονο design και χρησιμοποιεί τις κατάλληλες τεχνικές για την ανάπτυξη σύγχρονων, λειτουργικών και εντυπωσιακών προϊόντων.

Έμπειροι προγραμματιστές

Οι προγραμματιστές μας, διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού χρησιμοποιπώντας τεχνολογίες όπως .NET, PHP, Java, Javascript, SQL, Swift, Objective-C, NativeScript, React.Native και άλλες.

Project Managers

Ο Agile Project Manager (APM) είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό, την καθοδήγηση, την οργάνωση και τον συντονισμό των ομάδων που δουλέουν για την υλοποίηση ενός project. Στόχος η επίτευξη υψηλού επιπέδου απόδοση και ποιότητα και η υλοποίηση και παράδοση έργων που παρέχουν προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση σας.

QA & δοκιμές

Η επισταμένη και λεπτομερή δουλειά του τμήματος QA διασφαλίζει την παράδοση ενός αξιόπιστου και λειτουργικού λογισμικού, απόλυτα φιλικού προς τον εκάστοτε χρήστη. Χρησιμοποούμε εξειδικευμένες χειροκίνητες και αυτοματοποιημένες μεθόδους ελέγχου.

Πως δουλεύουμε

01. Επικοινωνία

Θα σας ζητήσουμε να μας περιγράψετε το project σας για το οποίο επιθυμείτε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας.

02. Διερεύνηση

Αναλύουμε το το έργο με την ομάδα σας έτσι ώστε να αξιολογήσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος και να θέσουμε τις πραγματικές βάσεις για την υλοποίησή του, ευθυγραμμίζοντας το παράλληλα με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

03. Σχεδιασμός

Κατασκευάζουμε προϊόντα που λύνουν πραγματικά προβλήματα και ευνοούν την επιχειρηματική ανάπτυξη. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη.

04. Ανάπτυξη

Γράφουμε κώδικα που εκτελείται ομαλά και με ασφάλεια σε πολλές πλατφόρμες.

05. Δοκιμή

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τη Διασφάλιση Ποιότητας. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, περνάει από πολλές δοκιμές με στόχο να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία, τη σωστή απόδοση, την ασφάλεια και τη φιλικότητα προς τον χρήστη

06. Launch

Μόλις το λογισμικό κατασκευαστεί, δοκιμαστεί και εγκριθεί από τον πελάτη, το μεταφέρουμε σε live περιβάλλον. Με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης ενός λογισμικού η ομάδα μας αναλαμβάνει να διασφαλίσει ότι η λύση θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη.

07. Συντήρηση

Η Darwin προσφέρει και υπηρεσίες μακροχρόνιας συντήρησης, οι οποίες περιλαμβάνουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων, τις ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος, τη βελτίωση χαρακτηριστικών και σχεδιασμού και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901