Vue.js

Vue.js

Η Vue (προφέρεται /vjuː/) είναι ένα ελαφρύ πλαίσιο για τη δημιουργία αποτελεσματικών user interfaces. Σε αντίθεση με άλλα παλαιότερα πλαίσια, η Vue αναπτύσσεται από κάτω προς τα πάνω να μπορεί να υιοθετηθεί σταδιακά και να κλιμακωθεί. Ως πλαίσιο είναι απόλυτα ικανό να τροφοδοτεί εξελιγμένες εφαρμογές Ιστού όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες και υποστηρίζει βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούμε. Η Vue μας δίνει τα μέσα για να δημιουργήσουμε ένα καθηλωτικό UI/UX για τον χρήστη που παρέχει την αίσθηση της απρόσκοπτης διαδραστικότητας σε εφαρμογές.

Ποιος χρησιμοποιεί Vue.js;

Πολλές γνωστές εταιρείες χρησιμοποιούν Vue.js στις διαδικτυακές τους εφαρμογές. Μερικά παραδείγματα που ίσως γνωρίζετε:

 1. Η Google για τη σελίδα καριέρας τους
 2. Η Apple στο σεμινάριο και την τεκμηρίωσή τους για το SwiftUI
 3. Το Zoom για την εφαρμογή διαδικτύου τους
 4. Η BMW έχει αναπτύξει τον διαμορφωτή αυτοκινήτου της με τη Vue
 5. Η Adobe Behance για την εφαρμογή διαδικτύου τους
Βασικά οφέλη της Vue.js

01

ΕΛΑΦΡΗ ΠΛΑΙΣΙΟ

Το μέγεθος μετράει! Ειδικά στο JS Framework χρειαζόμαστε τις βασικές βιβλιοθήκες μας και την απόδοσή τους να επηρεάζει ελάχιστα. Η Vue.js είναι μικρή και ευέλικτή χωρίς σημαντική κατανάλωση μνήμης

02

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ

Με τη Vue μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ποικιλία από προσαρμοσμένα πρωτότυπα στοιχεία για χρήση στην εφαρμογή διαδικτύου σας που μας επιτρέπουν να επεκτείνουμε τις δυνατότητες της εφαρμογής χωρίς η εν λόγω επεκτασιμότητα να επηρεάζει την απόδοση ή την αίσθηση των τρεχουσών ενοτήτων.

03

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Vue υποστηρίζεται, επεκτείνεται, δοκιμάζεται και διορθώνεται από μια τεράστια κοινότητα προγραμματιστών, σχεδιαστών και ελεγκτών ποιότητας και δεν εξαρτάται από μια εταιρεία και τις ανάγκες της.

04

ΑΠΟΔΟΣΗ & ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Η Vue μας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να δημιουργήσουμε πολύ γρήγορες διαδικτυακές εφαρμογές που είναι συμβατές σχεδόν με κάθε συσκευή που διαθέτει ένα πρόγραμμα περιήγησης! Η αρχιτεκτονική MVVM που χρησιμοποιεί το Vue.js είναι εξαιρετική για τη βελτίωση της εμπειρίας του user interface. Το MVVM απλοποιεί τον προγραμματισμό με βάση συμβάντα διεπαφής χρήστη. Αυτό βελτιώνει την απόδοση του συστήματος.

05

ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

H Vue.js ως βιβλιοθήκη, παρέχει εξαιρετικά προσαρμόσιμες προκατασκευασμένες λειτουργίες που μπορούν να ενσωματωθούν με άλλες βιβλιοθήκες του οικοσυστήματος Vue.

06

ΕΠΕΚΤΑΚΜΑΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΠΟΛΥΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Σε αντίθεση με άλλα πλαίσια, η Vue.js μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιβλιοθήκη και ως πλήρες πλαίσιο. Ο λόγος που αρέσει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την Vue.js είναι η επεκτασιμότητα της. Μπορεί να τροποποιηθεί, να αλλάξει και να κλιμακωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ταυτόχρονα, εάν θέλετε να κάνετε οποιοδήποτε integration ή θέλετε να αναπτύξετε μια διαδικτυακή εφαρμογή, μπορεί να καταναλώσει το REST API

07

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η δέσμευση δεδομένων μεταξύ JavaScript και HTML ήταν δύσκολη υπόθεση -χάρη σε μια reactive δυνατότητα που παρέχεται από το Vue.js, η οποία επιτρέπει την αμφίδρομη σύνδεση δεδομένων. Έτσι, όταν συμβαίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές στα δεδομένα, το DOM αλλάζει επίσης ανάλογα. Το πλαίσιο λειτουργεί εξαιρετικά όταν αναπτύσσετε SPA (Εφαρμογές μίας σελίδας) και εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο.

08

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι προγραμματιστές μας θα δημιουργήσουν μια εφαρμογή που θα υλοποιεί τις πιο πρόσφατες σταθερές μακροπρόθεσμες εκδόσεις κάθε πακέτου και βιβλιοθήκης που θα χρειαστεί και θα έχουν κατά νου να σας παρέχουν μια εφαρμογή που θα μπορεί να ενημερωθεί στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους αντίστοιχα.

Υπηρεσίες ανάπτυξης Vue.js στο DARWIN:

 1. Ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου
 2. Ανάπτυξη εξαρτημάτων
 3. Ανάπτυξη UI
 4. Ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών
 5. Ανάπτυξη SPA
 6. Ανάπτυξη εφαρμογών πραγματικού χρόνου

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Java

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901