Τηλεματική

Darwin GPS – Πλατφόρμα παρακολούθησης GPS και ΙοΤ
Συλλέξτε τα δεδομένα που σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο!

Η πλατφόρμα Darwin GPS διαθέτει ένα Interface που προσαρμόζεται κατάλληλα και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις «μονάδες» σας από οποιαδήποτε desktop ή φορητή συσκευή. Υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού για οχήματα, μηχανήματα, σταθερά στοιχεία κλπ έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή τηλεματικής για οποιοδήποτε έργο. Έχει δυνατότητα παρακολούθησης δεκάδων παραμέτρων όπως η θερμοκρασία, το βάρος κ.α

Eφαρμογή για Android & iOS

Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση στην πλατφόρμα παρακολούθησης GPS οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε.

Με την πλατφόρμα Darwin GPS είναι συμβατές 2.700+ συσκευές

Βασικά χαρακτηριστικά

Έλεγχος λίστας μονάδων

Συλλέξτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την κίνηση, την κατάσταση ανάφλεξης, την εγκυρότητα των δεδομένων και τη θέση της μονάδας σε πραγματικό χρόνο.

Εντολές

Αποακρυσμένη διαχείριση της μονάδας με αποστολή εντολών όπως: μηνύματα, διαδρομές, αιτήσεις διαμόρφωσης ή λήψη φωτογραφίας από την κάμερα.

Γεώφραγμα

Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε την οπτική εμφάνιση της θέσης της μονάδας μέσα σε ένα γεώφραγμα αντί για πληροφορίες διεύθυνσης.

Ενημερωτικές αναφορές

Χρησιμοποιήστε τα αναλυτικά δεδομένα για τις μετακινήσεις, τις στάσεις, τις κλοπές καυσίμων και την πλήρωση καυσίμου του οχήματος για την επιτόπια λήψη αποφάσεων.

Ιστορικό

Ελέγξτε τα συμβάντα της μονάδας (κίνηση, στάση, πλήρωση καυσίμου, κλοπή καυσίμου) με χρονολογική σειρά και εμφανίστε τα στον χάρτη.

Λειτουργία χάρτη

Αποκτήστε πρόσβαση σε μονάδες, γεωφράγματα, ίχνη και δείκτες συμβάντων στον χάρτη με την επιλογή εντοπισμού της δικής σας τοποθεσίας.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

QA & δοκιμές

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901