IOS

Ανάπτυξη εφαρμογών IOS

Το iOS (πρώην λειτουργικό σύστημα iPhone) είναι ένα λειτουργικό σύστημα, που χρησιμοποιείται για φορητές συσκευές, που κατασκευάζεται από την Apple Inc. Το iOS εκτελείται σε iPhone, iPad, iPod Touch και Apple TV. Το iOS είναι περισσότερο γνωστό ότι λειτουργεί ως το υποκείμενο λογισμικό που επιτρέπει στους χρήστες iPhone να αλληλεπιδρούν με τα τηλέφωνά τους χρησιμοποιώντας χειρονομίες όπως σύρσιμο, πάτημα και τσίμπημα. Αυτές οι ενέργειες των δακτύλων εκτελούνται συνήθως σε οθόνες πολλαπλής αφής, οι οποίες παρέχουν γρήγορη απόκριση και δέχονται εισόδους από πολλά δάχτυλα. Ενεργώντας μέσω της εταιρείας μας, μπορείτε να βρείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Objective-C

Η Objective-C είναι η κύρια γλώσσα προγραμματισμού, που χρησιμοποιείται κατά τη σύνταξη λογισμικού για OS X και iOS. Είναι ένα υπερσύνολο της γλώσσας προγραμματισμού C που παρέχει αντικειμενοστρεφείς δυνατότητες και δυναμικό χρόνο εκτέλεσης. Το Objective-C κληρονομεί τη σύνταξη, τους αρχικούς τύπους και τις δηλώσεις ελέγχου ροής του C και προσθέτει σύνταξη για τον ορισμό κλάσεων και μεθόδων. Προσθέτει επίσης υποστήριξη σε επίπεδο γλώσσας για διαχείριση γραφημάτων και κυριολεκτικών αντικειμένων, ενώ παρέχει δυναμική πληκτρολόγηση και δέσμευση, αναβάλλοντας πολλές ευθύνες μέχρι το χρόνο εκτέλεσης.

Swift

Το Swift σημαίνει ευκολία, ανοχή σε σφάλματα και απόδοση. Βασίζεται στη γλώσσα προγραμματισμού βιομηχανικής ποιότητας που μπορεί να δημιουργήσει μια ποικιλία εφαρμογών. Η μηχανική λογισμικού ιστού και φορητών συσκευών, που βασίζεται στο Swift, είναι ένας πρακτικός τρόπος για τη δημιουργία γρήγορων και αξιόπιστων εφαρμογών για iPhone, tablet, φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές ή διακομιστές. Οι προγραμματιστές της Swift απολαμβάνουν διαδραστική και σαφή γλώσσα προγραμματισμού που λειτουργεί καλά στη βάση κώδικα Objective-C, αλλά ξεπερνά τον προκάτοχό της στον ισχυρό χειρισμό σφαλμάτων, τη χρήση δυναμικών βιβλιοθηκών και τον προηγμένο έλεγχο ροής.

IOS APP DEVELOPMENT SERVICES

Οι προγραμματιστές μας δημιουργούν κορυφαίες native εφαρμογές iOS που επιτρέπουν την ανάπτυξη πλήρους υπηρεσίας iOS από το στάδιο στρατηγικής προϊόντος και πρωτοτύπων έως την ανάπτυξη και συντήρηση του App Store.

01

Συμβουλεύση

Οι εφαρμογές iOS, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, είναι πιο κατάλληλες για έναν συγκεκριμένο τύπο επιχείρησης. Η ομάδα προγραμματιστών εφαρμογών iOS μας βοηθά τις επιχειρήσεις να αποφασίσουν εάν το iOS είναι κατάλληλο για αυτές και ποια στοίβα τεχνολογίας ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

02

UI/UX Design

Οι εφαρμογές iOS είναι γνωστές για τα αξιομνημόνευτα και καθηλωτικά τους σχέδια. Ευθυγραμμίζουμε την επωνυμία σας με αυτό που περιμένουν οι χρήστες σας από το οικοσύστημα της Apple. Η ομάδα των σχεδιαστών εφαρμογών μας για iOS ειδικεύεται στη δημιουργία εμπειριών που διαρκούν.

03

Προσαρμοσμένη Ανάπτυξη

Οι προγραμματιστές εφαρμογών μας για iPhone διαθέτουν τεχνογνωσία στη δημιουργία επεκτάσιμων, μελλοντικών λύσεων iOS. Ειδικευόμαστε στην παροχή προσαρμοσμένου λογισμικού iOS τόσο σε πρωτοεμφανιζόμενους επιχειρηματίες όσο και σε επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς, σε όλο τον κόσμο.

04

Ταχύτητα & Αξιοπιστία

Η πλατφόρμα iOS παρέχει εφαρμογές που είναι εύχρηστες και έχουν καλή ταχύτητα, ενισχύοντας έτσι την εμπειρία χρήστη. Είτε έχετε μικρή είτε μεγάλη βάση πελατών, οι χρήστες iPhone μπορούν να έχουν την εμπειρία μιας μικρής αλλά πλούσιας σε χαρακτηριστικά εφαρμογής.

05

Διασφάλιση ποιότητας

Η διαδικασία ανάπτυξης iPhone μας είναι δομημένη ώστε να διατηρεί την ασφάλεια και την απόδοση στο επίκεντρο. Βεβαιωνόμαστε ότι η εφαρμογή σας είναι χωρίς σφάλματα και στεγανή από παραβιάσεις, εφαρμόζοντας έναν συνδυασμό χειροκίνητης λειτουργίας και αυτοματοποιημένης λειτουργίας δοκιμής βάσει τεχνητής νοημοσύνης.

06

Υποβολή

Αναλαμβάνουμε οι ίδιοι την πλήρη ευθύνη της δημοσίευσης της εφαρμογής στο App Store. Αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης προσφοράς λύσεων ανάπτυξης εφαρμογών iOS. Ανατρέξτε στον οδηγό μας ανάπτυξης εφαρμογών iOS για μια πλήρη προοπτική σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών iOS

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Flutter

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901