Κατασκευή Ιστοσελίδας – Εταιρεία ή Freelancer;

Έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στην κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας, αφού έχετε καταλήξει στο προφανές:
Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για μια σοβαρή επιχείρηση και ακόμη σημαντικότερη στην προσπάθεια να αυξήσουν το πελατολόγιό τους αλλά και την περιοχή δραστηριοποίησής τους.

Εφόσον έχετε αποφασίσει να επενδύσετε ένα μικρό ή μεγάλο ποσό (αυτό εξαρτάται από την τσέπη του καθενός), το επόμενο δίλλημα (ίσως το σημαντικότερο στην όλη διαδικασία) είναι με ποιον πρέπει να συνεργαστώ. Σε αυτό το ερώτημα ο καθένας θα δώσει τη δική του απάντηση, ανάλογα με τις απαιτήσεις του, αλλά και τη σημασία που πραγματικά θεωρεί πως έχει η παρουσία του στο διαδίκτυο.

Πολλες επιχειρήσεις καθώς και ιδιώτες, επιλέγουν συχνά να συνεργαστούν είτε με γραφεία αφμιβόλου ποιότητας και εμπειρίας, είτε με κάποιον φίλο φίλου, ανηψιό, ξάδερφο κλπ. που “ξέρει να φτιάχνει ιστοσελίδες” όπως τους έχει πει. Η συνεργασία αυτή σχεδόν πάντα λύγει άδοξα, αφού όπως είναι προφανές ο Freelancer έχει κι άλλα πράγματα να κάνει, πιθανόν να βρήκε κάπου δουλειά και να μην ενδιαφέρεται πλέον να εξυπηρετήσει τους πελάτες του, ή απλά να έφυγε στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον και “μην τον είδατε τον Παναή” όπως λέει και ο λαός.

Πέραν όμως της αξιοπιστίας του Freelancer ή του γνωστού μας που μας υποσχέθηκε ότι με λίγα χρήματα θα υλοποιήσει το project μας, το σημαντικότερο ερώτημα που τίθεται είναι: “έχει τις γνώσεις να σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα σωστό project;”. Η απάντηση προκύπτει απαντώντας την εξής ερώτηση: “Πόσο πιθανό είναι ο συνεργάτης σας, να γνωρίζει άριστα php,sql,css, photoshop κλπ να έχει τις ιδέες ενός γραφίστα αλλά και τις γνώσεις SEO που απαιτούνται για το στήσιμο μιας σωστής και αποδοτικής Ιστοσελίδας. Η απάντηση είναι προφανής: Ούτε 1 στους 100.

Τέλος, το σημαντικότερο ζήτημα και ο λόγος που κάποιοι οδηγούνται στη λύση του Freelancer-φίλου είναι το οικονομικό. Είναι όμως πράγματι οικονομικότερη λύση; Ή μήπως εν τέλει είναι κατά πολύ ακριβότερη; Σκεφτείτε ότι θα έχετε πληρώσει σε πρώτη φάση κάτι λίγο φθηνότερα από μια εταιρία (κάτι πολύ λογικό, αφού δεν κόβουν συνήθως τιμολόγια, δεν διατηρούν προσωπικό, εγκαταστάσεις κλπ), αλλά θα έχετε λάβει κάτι που δεν θα σας ικανοποιεί, δεν θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ατελείωτες εμπορικές δυνατότητες που μπορεί να σας δώσει το διαδίκτυο, θα έχετε μια πολύ μέτρια τεχνική υποστήριξη και το πιο σύνηθες όταν θα ζητάτε κάποια επέμβαση – αλλαγή στην ιστοσελίδα σας , η απάντηση που θα παίρνετε θα ναι “δεν γίνεται”.

Επειδή, στην πραγματικότητα αν υπάρχει τεχνογνωσία και επαγγελματισμός τα πάντα γίνονται, ας δούμε γιατί να επιλέξετε να συνεργαστείτε με Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων.
  1. Καταρχήν, ξέρετε ποιοι είναι. Υπάρχει ΑΦΜ, Επωνυμία και στεγάζονται σε ένα μέρος που θα τους βρείτε ανά πάσα στιγμή.
  2. Είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν όλες τις τελευταίες τάσεις webdesign για να είναι ανταγωνιστικοί.
  3. Κάθε ευρώ που θα εισπράξουν θα ναι αιτιολογημένο και θα αναφέρεται στο συμφωνητικό που θα έχετε υπογράψει κατά την έναρξη της συνεργασίας σας.
  4. Θα έχετε διαρκή τεχνική υποστήριξη. Αν συμβεί οτιδήποτε θα ξέρετε ότι θα επιλυθεί.
  5. Επιλέγετε εσείς την εταιρία που θα συνργαστείτε με βάση την τεχνογνωσία της, τη συμπεριφορά του προσωπικού της, τον τρόπο που σας προσέγγισαν κλπ. Είναι με λίγα λόγια δική σας επιλογή και όχι ο φίλος ή γνωστός που μου είπαν.

Και κάπου εδώ νομίζω ότι είναι η ώρα να ευλογήσουμε τα γένια μας και να σας πω γιατί να επιλέξετε την Darwin έναντι όλων των όλων.

Γιατί να επιλέξω τη Darwin;

Σχεδιάζουμε Ιστοσελίδες που Φέρνουν Αποτέλεσμα

Στη Darwin Business & IT Solutions, έχοντας εμπειρία χρόνων στον σχεδιασμό και την κατασκευή διαδικτυακών λύσεων, έχουμε μάθει να δημιουργούμε online επιχειρήσεις όχι απλά ιστοσελίδες και eshop.

Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες, μικρούς Δήμους ή μεγάλες Περιφέρειες, εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή! Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα.

Πετυχαίνουμε τους στόχους σας χάρη στο υψηλό επίπεδο know-how των ανθρώπων μας. Η απόδειξη των όσων λέμε είναι οι πελάτες μας, ρωτήστε τους ελεύθερα!

Κατασκευή ιστοσελίδων & e-shop υψηλών απαιτήσεων με βάση τις ανάγκες σας

Σε μια εποχή υψηλού ανταγωνισμού στο διαδίκτυο, το ζητούμενο είναι ο σχεδιασμός ενός αξιόπιστου ηλεκτρονικού συστήματος, eshop ή ιστοσελίδας που θα αναδείξει την εταιρική σας ταυτότητα, θα τονώσει τις πωλήσεις σας και θα δημιουργήσει νέους και ικανοποιημένους πελάτες. Η Darwin διαθέτει την τεχνογνωσία και αναλαμβάνει την κατασκευή portal, eshop και ιστοσελίδων, δίνοντας μεγάλο βάρος στη μοναδικότητα, τη λειτουργικότητα και τις λεπτομέρειες.

Σίγουρα θα έχετε δει portals, eshop και ιστοσελίδες που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό; Ο λόγος είναι γιατί το design τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη!

Στη Darwin, σχεδιάζουμε eshop και ιστοσελίδες με custom design κάνοντας την πλοήγηση του χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία. Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Εστιάζουμε σε βάθος στην αισθητική των ιστοσελίδων μας, με ειδικά προσαρμοσμένα design ανάλογα το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Σκοπός είναι η κατασκευή ενός εύχρηστου και φιλικού προς τον επισκέπτη Portal/eshop/website που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Σωστή σχεδίαση… Επαγγελματική Υποστήριξη

Στην Darwin υλοποιούμε τα project σταδιακά με την αγαστή συνεργασία της εταιρείας μας με τhν εκάστοτε επιχείρηση/φορέα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις και προτάσεις για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη ενός portal, eshop ή μιας ιστοσελίδας. Δεσμευόμαστε για μια συνεχή καθημερινή επαγγελματική υποστήριξη και μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του project.

Σχεδιάζουμε Responsive ιστοσελίδες για κινητά και tablet

Σύμφωνα με το Google Consumer Barometer, οι χρήστες από Ελλάδα χρησιμοποιούν τουλάχιστον 2 συσκευές για την πλοήγησή τους στο internet. Επιπλέον, το 50% των χρηστών που χρησιμοποιούν κινητά για την πλοήγησή τους στο internet, αντιμετωπίζουν προβλήματα ασυμβατότητας με τα site, με αποτέλεσμα το 23% αυτών να επιλέγουν άλλο website που είναι συμβατό με κινητές συσκευές. Στην Darwin, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες & eshop βασισμένα στις τεχνικές του Responsive Web Design και του mobile first web design, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν άνετα σε αυτά από κάθε είδους φορητή συσκευή.

Αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας ή χρειάζεστε κάποιες επιπλέον πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αθήνα: 210 3001787
Θεσσαλονίκη: 2311 111901

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email sales@darwin.gr
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901