«Τι λέγεται τώρα στο Twitter γι’αυτό που ψάχνετε», από το Google

«Τι λέγεται τώρα στο Twitter γι’αυτό που ψάχνετε», από το Google

Οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης της Google θα βλέπουν τα τρέχοντα σχετικά tweet, μετά την συμφωνία που συνυπέγραψαν Twitter και Google. Η ανακοίνωση αφορά προς το παρόν τους χρήστες του app για το Google από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε Android και iOS, καθώς και τις αναζητήσεις από τον browser του smartphone. Η προβολή tweet στον browser των υπολογιστών γραφείου θα ακολουθήσει σύντομα. Οι χρήστες από άλλες χώρες και από την Ελλάδα, θα χρειαστεί να περιμένουν «μερικούς μήνες».

Η αναζήτηση από smartphone και tablet αφορά όχι μόνο την χρήση όρων ή φράσεων στο πεδίο αναζήτησης του google, αλλά και την χρήση hashtag με το χαρακτηριστικό «καγκελάκι» (#hashtag). Με ένα κλικ στα tweet που εμφανίζονται στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google, ο χρήστης μεταβαίνει στο Twitter, όπου συνεχίζει την αναζήτηση περιεχομένου.

Την υπογραφή της συμφωνίας είχε ήδη από τον Φεβρουάριο κάνει γνωστή το Bloomberg, με το δημοσίευμα να αναφέρεται ειδικά στα «δημόσια tweet», στα οποία υποθέτουμε ότι αναφέρεται και η τρέχουσα ανακοίνωση της Google που επιβεβαιώνει την πληροφορία του πρακτορείου.

In.gr Τεχνολογία

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901