Εταιρείες Κατασκευής Ιστοσελίδων

Εταιρείες Κατασκευής Ιστοσελίδων

Σε μία εποχή που το διαδίκτυο έχει πάρει τα πρωτεία στις δράσεις προώθησης των επιχειρήσεων(digital marketing), έχουν γεννηθεί πολλές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων.

Θολή εμπορική πολιτική από τις περισσότερες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων

Κάθε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που εμφανίζεται στην αγορά, ακολουθεί τη δική της εμπορική πολιτική. Τις περισσότερες φορές, η εμπορική πολιτική στην κατασκευή ιστοσελίδας είναι θολή. Τί εννοώ;

Το καταναλωτικό κοινό χάνεται στο διαδίκτυο, καθώς η πληροφορία είναι ατελείωτη και οι προσφορές ασταμάτητες. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σας αναπτύξουμε την εμπορική πολιτική της Darwin στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Πως κοστολογείται η κατασκευή ιστοσελίδων;

Στη Darwin η κατασκευή ιστοσελίδας σαν υπηρεσία χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες: στην κατασκευή ιστοσελίδων με εντελώς custom design και στην κατασκευή ιστοσελίδων με λιγότερες απαιτήσεις στο εικαστικό.

Οι περισσότερες εταιρείες διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους στην κατασκευή ιστοσελίδων ως εξής: κατασκευή ιστοσελίδων με 120€. Εδώ υπάρχει όμως η παγίδα την οποία δεν αντιλαμβάνεται ο πελάτης και βέβαια κανείς δεν του εξηγεί. Η προσφερόμενη τιμή αναφέρεται στην κατασκευή ιστοσελίδας με πολλούς περιορισμούς.

Ενδεικτικά: συγκεκριμένο αριθμό σελίδων, μία φόρμα επικοινωνίας, π.χ. 3 λογαριασμούς email και γενικά περιορισμούς στην κατασκευή ιστοσελίδας. Το κόστος λοιπόν για τις επιπλέον σελίδες , επιπλέον email , την εγκατάσταση στο site σας newsletter και οποιασδήποτε επιπλέον λειτουργίας είναι τέτοιο που διαμορφώνει το τελικό πραγματικό κόστος της ιστοσελίδας σας σε 500€ και πάνω.

Η Darwin έχει ξεκάθαρη εμπορική πολιτική:

Σας προσφέρουμε την κατασκευή ιστοσελίδας με 299€ και το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Δυναμική Ιστοσελίδα
  • Απεριόριστες εσωτερικές σελίδες
  • Απεριόριστο αριθμό email accounts
  • Σύστημα ενημερωτικού δελτίου (Newsletter)
  • Μενού χωρίς περιορισμούς στις επιλογές

Και οποιαδήποτε απλή λειτουργία επιθυμείτε εντάσσεται στο κόστος των 299€ της προσφοράς για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις τη δική σου ιστοσελίδα με 299€; Κάλεσε σήμερα στα τηλέφωνα 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα σου δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία για να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη του διαδικτύου.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901