Κατασκευή eshop με Magento

Εάν έχετε ενδιαφερθεί για την κατασκευή eshop με Magento σίγουρα θα έχετε ακούσει διθυραμβικά σχόλια. Σε σημείο που η εικόνα που σας δίνεται σχεδόν είναι “το Magento και όλα τα άλλα”.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα θετικά σημεία και τους λόγους για τους οποίους κάποιος αξίζει να επιλέξει για την κατασκευή του eshop του το Magento και όχι κάποιο άλλο. Εδώ αξίζει να τονιστεί η διαφορά στο κόστος κατασκευής eshop με Magento σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα.

Η κατασκευή eshop με magento προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα καθώς η πλατφόρμα Magento λόγω της δομής της προσφέρει μεγάλη ευελιξία και πολλές δυνατότητες επέκτασης. Πάνω από το 30% των eShops παγκοσμίως, χρησιμοποιούν το Magento (κατασκευή eshop με magento) και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως σημαντικά brand, όπως για παράδειγμα τα Fox Entertainment, Olympus, Christian Louboutin, Lenovo και Nike το χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη των eshop τους.

7 Λόγοι για να επιλέξετε κατασκευή eshop με Magento

Πλατφόρμα ανοικτού κώδικα


Το Magento αποτελεί μία πλατφόρμα ανοικτού κώδικα. Δεδομένου ότι το λογισμικό του είναι ανοικτού κώδικα, οι προγραμματιστές μπορούν να αλλάξουν τον πηγαίο κώδικα, να προσθέσουν χαρακτηριστικά και να τροποποιήσουν τη λειτουργικότητά της, με βάση τις απαιτήσεις σας, με τη δημιουργία ή την εγκατάσταση add-ons και plug-ins, τα οποία το Magento ονομάζει extensions. Έτσι η κατασκευή eshop με Magento δεν θέτει περιορισμούς.


Καλύτερη διαχείριση της ιστοσελίδας σας


Το Magento διαθέτει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ώστε να διαχειρίζεται πολλαπλά καταστήματα. Συγκεκριμένα, σας βοηθά να διαχειρίζεστε καταστήματα διαφορετικών ιστοσελίδων μέσα από ένα και μόνο admin panel. Έτσι, καταφέρνετε να ελέγχετε τις πωλήσεις και τους πελάτες μέσα από μία ενιαία βάση δεδομένων, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.


Πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες βελτίωσης


Το Magento μπορεί να πάρει τη μορφή όποιας φόρμας και όποιας λειτουργίας θέλετε να του αποδώσετε. Ανεξάρτητα από το αν έχετε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, μπορεί να προσαρμοστεί στην κλίμακα και στην πολυπλοκότητα των απαιτήσεών της. Η πλατφόρμα Magento είναι εξαιρετικά επεκτάσιμη και ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί αναλόγως, ώστε να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε επιχειρηματικό μοντέλο.


UX υψηλής ποιότητας


Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Magento, τα προϊόντα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος έχουν καλύτερη εμφάνιση και διάταξη στην ιστοσελίδα. Το UX Design υψηλής ποιότητας μετατρέπει τις ηλεκτρονικές αγορές του επισκέπτη σε μία ευχάριστη εμπειρία. Βοηθητικά layout μπορούν να κατευθύνουν το κοινό στην περιήγηση μέσα στο site, ώστε να βρει τα προϊόντα που επιθυμεί. Ακόμη, η δυνατότητα μεγέθυνσης εικόνας προϊόντος (Zoom-in), οι αξιολογήσεις πελατών και οι πολλαπλές φωτογραφίες είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Magento που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη και κάνουν τους επισκέπτες να θέλουν να επιστρέψουν στο e-shop σας.

Προώθηση της ιστοσελίδας σας μέσω SEO


Αν το site σας δεν έχει υψηλή επισκεψιμότητα μέσω των μηχανών αναζήτησης, τότε δεν θα καταφέρετε να έχετε κέρδη από αυτό. Αντίθετα, οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν το Magento, καθώς δημιουργεί πολύ καθαρά URLs, ετικέτες και περιγραφές με τις λέξεις-κλειδιά. Άλλα ισχυρά εργαλεία της πλατφόρμας, όπως τα Up-Sells και τα Cross-Sells, ενθαρρύνουν τον χρήστη να παραγγείλει περισσότερα προϊόντα. Ως αποτέλεσμα, οι πωλήσεις και η παραγωγή των εσόδων της επιχείρησής σας αυξάνονται αυτόματα.


Υποστήριξη Mobile Commerce


Οι HTML5 δυνατότητες έχουν ενσωματωθεί στην πλατφόρμα του Magento, τόσο στην Community Edition όσο και στην Enterprise Edition. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που χρησιμοποιούν το Magento μπορούν να προσφέρουν καλύτερο UX Experience σε mobile commerce για πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και συσκευές web, ειδικά για εκείνες που δεν έχουν υποστήριξη για Flash.


Ασφάλεια και δυνατότητα επιλογής στην πληρωμή


Το Magento είναι μια ασφαλής πλατφόρμα με δεδομένη την ασφάλεια SSL και IP. Οι πελάτες που αγοράζουν από e-shops σχεδιασμένα με Magento αισθάνονται ασφάλεια στις αγορές τους. Παράλληλα, η συγκεκριμένη πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με διάφορους τρόπους.

Τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις τo δικό σου eshop με Magento ; Κάλεσε σήμερα στα τηλέφωνα 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ και ένας συνεργάτης μας θα σου δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία για να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη του διαδικτύου.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901