Κατασκευή eshop σε Laravel

Έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις από το eshop σου και δεν σε ικανοποιούν οι λύσεις που σου προτείνουν; 

Αν θέλεις ένα eshop:

  • σύγχρονο
  • αποδοτικό
  • εντελώς Custom
  • προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις ανάγκες σου
  • γρήγορο
  • πανίσχυρο
  • χωρίς περιορισμούς
  • απόλυτα επεκτάσιμο
  • που να καλύπτει κάθε απαίτηση
  • που δεν θα χρειαστεί να το αλλάξεις γιατί “σέρνεται”

Τότε η λύση είναι μία : Κατασκευή eshop σε Laravel

Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις μεγάλες τεχνολογικά αγορές (ΗΠΑ, Κίνα, Γερμανία κλπ) κάθε διαδικτυακή λύση υψηλών απαιτήσεων αναπτύσσεται πλέον σε Laravel. 

Η Darwin είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναπτύξει Ecommerce λύση σε Laravel, το EvoShop. 

Γιατί Κατασκευή eshop σε Laravel; Γιατί Evoshop;

Evoshop: Γρήγορο και Ισχυρό

Το Laravel είναι το ισχυρότερο PHP framework. Αποτελεί την ιδανικότερη λύση για την ανάπτυξη διαδικτυακών λύσεων με μεγάλες απαιτήσεις.

To EvoShop έχει απεριόριστες δυνατότητες βελτίωσης

Το Laravel μπορεί να πάρει τη μορφή όποιας φόρμας και όποιας λειτουργίας θέλουμε να αναπτύξουμε. Ανεξάρτητα από το αν έχετε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, μπορεί να προσαρμοστεί στην κλίμακα και στην πολυπλοκότητα των απαιτήσεών της. Το Laravel είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο και ευέλικτο και μπορεί να προσαρμοστεί αναλόγως, ώστε να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε επιχειρηματικό μοντέλο.

UX υψηλής ποιότητας

Χρησιμοποιώντας το EvoShop, τα προϊόντα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος έχουν καλύτερη εμφάνιση και διάταξη στην ιστοσελίδα. Το UX Design υψηλής ποιότητας μετατρέπει τις ηλεκτρονικές αγορές του επισκέπτη σε μία ευχάριστη εμπειρία. Βοηθητικά layout μπορούν να κατευθύνουν το κοινό στην περιήγηση μέσα στο eshop, ώστε να βρει τα προϊόντα που επιθυμεί. Ακόμη, η δυνατότητα μεγέθυνσης εικόνας προϊόντος (Zoom-in), οι αξιολογήσεις πελατών και οι πολλαπλές φωτογραφίες είναι ορισμένα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη και κάνουν τους επισκέπτες να θέλουν να επιστρέψουν στο e-shop σας.

Προώθηση του Eshop σας μέσω SEO

Αν το eshop σας δεν έχει υψηλή επισκεψιμότητα μέσω των μηχανών αναζήτησης, τότε δεν θα καταφέρετε να έχετε κέρδη από αυτό. Αντίθετα, οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν τις Custom λύσεις σε Laravel ,όπως το EvoShop, καθώς δημιουργούμε πολύ καθαρά URLs, ετικέτες και περιγραφές με τις λέξεις-κλειδιά. Άλλα ισχυρά εργαλεία του eshop, όπως τα Up-Sells και τα Cross-Sells, ενθαρρύνουν τον χρήστη να παραγγείλει περισσότερα προϊόντα. Ως αποτέλεσμα, οι πωλήσεις και η παραγωγή των εσόδων της επιχείρησής σας αυξάνονται αυτόματα.

Υποστήριξη Mobile Commerce

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που χρησιμοποιούν το EvoShop μπορούν να προσφέρουν καλύτερο UX Experience σε mobile commerce για πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και συσκευές web, ειδικά για εκείνες που δεν έχουν υποστήριξη για Flash.

Ασφάλεια και δυνατότητα επιλογής στην πληρωμή

Το EvoShop είναι μια ασφαλής πλατφόρμα με δεδομένη την ασφάλεια SSL και IP. Οι πελάτες που αγοράζουν από e-shops σχεδιασμένα με Laravel αισθάνονται ασφάλεια στις αγορές τους. Παράλληλα, η συγκεκριμένη πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με όλους τους τρόπους.

Σύγχρονο Design

Στη Darwin αναπτύσσουμε eshop ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου design έτσι ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη μια εύκολη και κατανοητή περιήγηση, συνδυάζοντάς τη με την καλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων και των πληροφοριών τους. Παράλληλα το Evoshop είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και επεκτάσιμο ώστε να μπορεί να καλύψει μελλοντικές σας ανάγκες. 

Για να αποκτήσετε ένα πραγματικά αποδοτικό eshop σε Laravel η διαδικασία είναι απλή:

Καλέστε σήμερα στα τηλεφωνα: 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901