Κατασκευή ιστοσελίδας προσφορά

Κατασκευή ιστοσελίδας προσφορά

Θέλετε ιστοσελίδα με εγγυημένο αποτέλεσμα;

Η Darwin σας έχει μια ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά για την κατασκευή ιστοσελίδας. Κατασκευή ιστοσελίδας με όσους εταιρικούς λογαριασμούς email έχετε ανάγκη και απεριόριστες εσωτερικές σελίδες.

Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας

Πόσο Κοστίζει; Προσφορά Κατασκευής Ιστοσελίδας: Από 399€ !!

Τι περιλαμβάνει η προσφορά κατασκευή ιστοσελίδας της Darwin.

  • Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress
  • Απεριόριστες σελίδες
  • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
  • Newsletter
  • Σελίδα επικοινωνίας με χάρτη τοποθεσίας

Γιατί να επιλέξω τη Darwin για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

1. Σχεδιάζουμε Ιστοσελίδες που Φέρνουν Αποτέλεσμα

Στη Darwin Business & IT Solutions, έχοντας εμπειρία χρόνων στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να δημιουργούμε online επιχειρήσεις, όχι απλά ιστοσελίδες.

Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή:

Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα.

Πετυχαίνουμε τους στόχους σας χάρη στο υψηλό επίπεδο know-how των ανθρώπων μας.

Η απόδειξη των όσων λέμε είναι οι πελάτες μας, ρωτήστε τους ελεύθερα!

2. Δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design

Σίγουρα θα έχετε δει sites που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό;

Ο λόγος είναι γιατί το design τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη.

Στη Darwin Business & IT Solutions, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με custom design κάνοντας την πλοήγηση του χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία.

Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Εστιάζουμε σε βάθος στην αισθητική των ιστοσελίδων μας, με ειδικά προσαρμοσμένα design ανάλογα το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

3. Σχεδιάζουμε Responsive ιστοσελίδες για κινητά και tablet

Σύμφωνα με το Google Consumer Barometer, οι χρήστες από Ελλάδα χρησιμοποιούν τουλάχιστον 2 συσκευές για την πλοήγησή τους στο internet.

Επιπλέον, το 50% των χρηστών που χρησιμοποιούν κινητά για την πλοήγησή τους στο internet, αντιμετωπίζουν προβλήματα ασυμβατότητας με τα site. Το 23% αυτών των χρηστών επιλέγουν άλλο website που είναι συμβατό με κινητές συσκευές.

Στη Darwin Business & IT Solutions, σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες και είμαστε από τις εταιρείες στο χώρο που δώσαμε προτεραιότητα στις τεχνικές του responsive web design και του mobile first web design.

4. «Φτιάχνουμε ιστοσελίδες με βάση τις ανάγκες σας»

Χρησιμοποιούμε συστήματα ανοιχτού λογισμικού για να «στήνουμε» τις εφαρμογές μας . Είναι επεκτάσιμα, σταθερά και ασφαλή, διαθέτουν εύχρηστο backoffice και είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης. Δεν είμαστε της φιλοσοφίας «1 για όλα» αλλά επιλέγουμε τα πιο κατάλληλα frameworks και CMS που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας.

5. Παρέχουμε εύχρηστο backoffice για την διαχείριση των ιστοσελίδων μας

Με 1 ώρα μόνο εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία, χάρη στα κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που επιλέγουμε για τις ιστοσελίδες μας.

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας σας και να κάνετε στην κυριολεξία ότι θέλετε με λίγες και απλές κινήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet και τα υπόλοιπα γίνονται κυριολεκτικά παιχνίδι.

6. Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας στις μηχανές αναζήτησης

Τι νόημα θα είχε μια ιστοσελίδα αν δεν μπορεί κανείς να τη βρει;

Για το λόγο αυτό βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας ώστε να είναι ορατές στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Η Darwin Business & IT Solutions είναι από τις λίγες εταιρίες στον κόσμο που ανέπτυξε το εξειδικευμένο component EvoSeo ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της στην καθημερινή βελτιστοποίηση του περιεχομένου τους.

7. Εφαρμόζουμε τεχνικές για γρηγορότερο φόρτωμα

Γνωρίζετε ότι η amazon αυξάνει τα έσοδά της κατά 1% για κάθε 1/10 του δευτερολέπτου βελτίωσης της ταχύτητας του site της;

Το ξέρετε ότι το 50% των επισκεπτών ενός site εγκαταλείπουν αμέσως όταν αργεί να φορτώσει;

Στη Darwin Business & IT Solutions έχουμε επενδύσει σημαντικά στην ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας. Χρησιμοποιούμε προχωρημένες τεχνικές (resize images, caching, cdn, κ.ά) για να μειώνουμε στο έπακρο τον χρόνο φόρτωσης των site μας.

8. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης

Μας αρέσει να χτίζουμε συνεργασίες εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, για αυτό είμαστε εδώ όταν μας χρειάζονται.

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη και σας συμβουλεύουμε και κατευθύνουμε για την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

9. Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας σε dedicated server

Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, φιλοξενώντας τις ιστοσελίδες μας σε dedicated server τελευταίας γενιάς. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας σε αξιόπιστα datacenter.

Φροντίζουμε καθημερινά για την αδιάλειπτη λειτουργία των ιστοσελίδων μας, την ασφάλεια και αποθήκευση των δεδομένων σε ξεχωριστό server και την υποστήριξη των πελατών μας.

Τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις τη δική σου ιστοσελίδα; Κάλεσε σήμερα στα τηλέφωνα 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα σου κάνει την καλύτερη προσφορά κατασκευή ιστοσελίδας.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901