Τιμές κατασκευής ιστοσελίδας

Ποια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων να επιλέξω;

Έχετε αντιληφθεί τη δύναμη του διαδικτύου και μπήκατε στη διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου συνεργάτη. Κάπου εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Η πρώτη πληροφορία που αναζητάτε τιμές κατασκευής ιστοσελίδας. Μετά από αναζήτηση στο Google, τα αποτελέσματα είναι χαοτικά. Εκατοντάδες εταιρειών κατασκευής ιστοσελίδων σας υπόσχονται λαγούς με πετραχίλια.

Σε αυτό σημείο θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν εταιρείες που αναφέρουν πολύ χαμηλές τιμές κατασκευής ιστοσελίδας π.χ. με 100€ και 200€ και όχι από 200€. Εδώ θα πρέπει να προσέξετε τα “ψιλά” γράμματα. Σε αυτές τις τιμές κατασευής ιστοσελίδας δεν διευκρινίζεται ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται. Όταν τελικά αποφασίζετε να επιλέξετε την εταιρεία που θα συνεργαστείτε λόγω χαμηλής τιμής κατασκευής ιστοσελίδας, αντιλαμβάνεστε ότι προκύπτουν ξαφνικά επιπλέον κόστη. Κόστη που θεωρούσατε αυτονόητα ότι εντάσσονται στο κόστος κατασκευής ιστοσελίδας.

Μα θα μου πείτε, υπάρχουν και οι εταιρείες που οι τιμές κατασκευής ιστοσελίδας είναι από 2000 – 4000€. Υπέρογκα ποσά για μια εταιρική ιστοσελίδα χωρίς ιδιαίτερες λειτουργίες. (Ζητήστε Προσφορά)

Ποιες είναι λογικές τιμές κατασκευής ιστοσελίδας;

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Η επιλογή σας θα πρέπει να βασίζεται στις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και στις ανάγκες σας. Στη Darwin οι τιμές κατασκευής δυναμικής ιστοσελίδας ξεκινούν από 399€.(ζητήστε προσφορά)

Τι λειτουργίες πρέπει να έχει μία καλή ιστοσελίδα;

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας

Καταρχήν να είναι δυναμική. Αυτό σημαίνει πέραν όλων των τεχνικών δυνατοτήτων, ότι θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε εσείς την ιστοσελίδα σας. Έτσι γλιτώνετε επιπλέον κόστη για οποιαδήποτε μικροαλλαγή στην ιστοσελίδα σας. Οι τιμές κατασκευής ιστοσελίδας επηρεάζονται και από CMS που θα επιλεγεί (Joomla, Drupal, WordPress κλπ.)

Απεριόριστες σελίδες

Θα πρέπει να σας δίνεται να έχετε απεριόριστες σελίδες στην ιστοσελίδα σας. Περιορισμοί του τύπου “έως 5 σελίδες κλπ” είναι αστείες προσφορές και καθόλου συμφέρουσες οικονομικά. Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να έχετε ευελιξία στην επέκταση της ιστοσελίδας σας, καθώς οι ανάγκες στο διαδίκτυο αλλάζουν. Μόλις ανακαλύψετε τις δυνατότητες που σας προσφέρει θα εμπλουτίζετε διαρκώς την πληροφορία στην εταιρική ιστοσελίδα σας.

Απεριόριστοι Λογαριασμοί Εταιρικών Email

Είναι αδιανόητος ο περιορισμός στου λογαριασμούς email που θέτουν εταιρείες στις προσφορές τους. Αναφέρουν για παράδειγμα : μέχρι 5 λογαριασμούς email. Από τη στιγμή που αποκτάτε τη δική σας ιστοσελίδα με domain onoma_epixeirisis.gr είναι αυτονόητο ότι εσείς και οι συνεργάτες σας θα έχετε emails της μορφής onoma@onoma_epixeirisis.gr.
Emails της μορφής @gmail.com κλπ δημιουργούν αρνητική εικόνα στους πελάτες σας.

Σχεδίαση Responsive Design

Ο μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών στο διαδίκτυο προέρχεται από έξυπνες κινητές συσκευές. Είναι κρίσιμο η νέα σας ιστοσελίδα να είναι “φιλική” προς κινητές συσκευές.

Γιατί να επιλέξω τη Darwin;

Σχεδιάζουμε Ιστοσελίδες που Φέρνουν Αποτέλεσμα

Στη Darwin Business & IT Solutions, έχοντας εμπειρία ετών στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να δημιουργούμε online επιχειρήσεις όχι απλά ιστοσελίδες και eshop. Και όλα αυτά σε χαμηλές τιμές κατασκευής ιστοσελίδας.

Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή! Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα.

Πετυχαίνουμε τους στόχους σας χάρη στο υψηλό επίπεδο know-how των ανθρώπων μας. Η απόδειξη των όσων λέμε είναι οι πελάτες μας, ρωτήστε τους ελεύθερα!

Κατασκευή ιστοσελίδων υψηλών απαιτήσεων με βάση τις ανάγκες σας

Σε μια εποχή υψηλού ανταγωνισμού στο διαδίκτυο, το ζητούμενο είναι ο σχεδιασμός μιας αξιόπιστης ιστοσελίδας που θα αναδείξει την εταιρική σας ταυτότητα, θα τονώσει τις πωλήσεις σας και θα δημιουργήσει νέους και ικανοποιημένους πελάτες.

Σίγουρα θα έχετε δει ιστοσελίδες που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό; Ο λόγος είναι γιατί το design τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη! 

Στη Darwin, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με custom design κάνοντας την πλοήγηση του χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία. Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Εστιάζουμε σε βάθος στην αισθητική των ιστοσελίδων μας, με ειδικά προσαρμοσμένα design ανάλογα το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Σωστή σχεδίαση… Επαγγελματική Υποστήριξη

Στην Darwin υλοποιούμε τα project σταδιακά με την αγαστή συνεργασία της εταιρείας μας με την εκάστοτε επιχείρηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις και προτάσεις για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη μιας ιστοσελίδας. Δεσμευόμαστε για μια συνεχή καθημερινή επαγγελματική υποστήριξη ακόμα και μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του project.

Σχεδιάζουμε Responsive ιστοσελίδες για κινητά και tablet

Σύμφωνα με το Google Consumer Barometer, οι χρήστες από Ελλάδα χρησιμοποιούν τουλάχιστον 2 συσκευές για την πλοήγησή τους στο internet. Επιπλέον, το 50% των χρηστών που χρησιμοποιούν κινητά για την πλοήγησή τους στο internet, αντιμετωπίζουν προβλήματα ασυμβατότητας με τα site, με αποτέλεσμα το 23% αυτών να επιλέγουν άλλο website που είναι συμβατό με κινητές συσκευές. Στην Darwin, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες & eshop βασισμένα στις τεχνικές του Responsive Web Design και του mobile first web design, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν άνετα σε αυτά από κάθε είδους φορητή συσκευή. 

Για να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδα σε λογική τιμή κατασκευής ιστοσελίδας η διαδικασία είναι απλή:

Καλέστε σήμερα στα τηλεφωνα: 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901