Κατασκευή Web Εφαρμογής σε Laravel

Σε μία εποχή που το διαδίκτυο αποτελεί πλέον βασικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση, το σύνολο των εφαρμογών που αναπτύσσονται πλέον είναι Cloud εφαρμογές. 

Γιατί Cloud;

Διότι έχεις ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στο σύστημα. Το σύνολο των δεδομένων είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε αρκεί να έχεις στη διάθεσή σου τα credentials για την πρόσβαση στο σύστημα. Επίσης οι δομές φιλοξενίας παρέχουν πλέον τις υπηρεσίες τους σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές δίνοντας τη δυνατότητα χρήσης των πόρων που είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του συστήματος με απεριόριστο scalability.

Ποια είναι η ιδανική πλατφόρμα ανάπτυξης μιας Custom Εφαρμφογής / Συστήματος;

Στη Darwin έχουμε αναλύσει και αναλύουμε κάθε είδους Framework που κυκλοφορεί ώστε να επιλέξουμε το πιο αξιόπιστο και αποδοτικό. Αυτή τη στιγμή το ιδανικότερο PHP Framework για την ανάπτυξη απαιτητικών λύσεων είναι το Laravel. Η Darwin έχει αναπτύξει ήδη πληθώρα εφαρμογών με υψηλές απαιτήσεις διαχείρισης μεγάλου όγκου δεδομένων με ιδιαίτερη επιτυχία. Αναπτύσσουμε κάθε είδους λύση από το μηδέν, δημιουργώντας το σύστημα που καλύπτει τις ανάγκες σου, χωρίς να χρειαστεί να προσαρμοστείς εσύ στη λειτουργία του συστήματος. Προσαρμόζουμε εμείς το σύστημα στα δικά σου μέτρα και τις διαδικασίες που θα ορίσεις ΕΣΥ!

Ποιο είναι το κόστος δημιουργίας μιας Cloud εφαρμογής;

Το κόστος ποικίλει από project σε project ανάλογα με τις λειτουργίες που παρέχει στους χρήστες του, την πολυπλοκότητα του Workflow κλπ. Η αρχική επένδυση είναι σίγουρα μεγαλύτερη από την αγορά μιας έτοιμης εμπορικής εφαρμογής αλλά σε βάθος χρόνου τα οφέλη είναι ασυγκριτα, καθώς η επιχείρησή σας λειτουργεί όπως εσείς επιθυμείτε και δεν απαιτείται να προσαρμοστεί στα δεδομένα ενός εμπορικού λογισμικού που δεν επιδέχεται τροποποιήσεις.

Εάν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να αποκτήσεις ένα σύστημα / εφαρομογή προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου Κάλεσε Σήμερα στα τηλέφωνα:

Για Αθήνα: 2103001787

Για Θεσσαλονίκη: 2315516216

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901