Voucher

Darwin EVOeshop

Responsive shop, woocommerce με όλες τις βασικές σελίδες

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι κατασκευασμένο στην πλατφόρμα ecommerce (woocommerce) και έχει αναπτυχθεί ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου design έτσι ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη μια εύκολη και κατανοητή περιήγηση, συνδυάζοντάς τη με την καλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων και των πληροφοριών τους. Διαθέτει ένα σύγχρονο και εύχρηστο περιβάλλον περιήγησης στους χρήστες και υποστηρίζει και διαχειρίζεται χιλιάδες κωδικούς προϊόντων.

2500€ + ΦΠΑ

Χαρακτηριστικά

Εύκολη Διαχείριση Περιεχομένου

Διαχείριση περιεχομένου και προϊόντων χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

Απεριόριστα Προϊόντα

Προσθήκης πολλαπλών κατηγοριών και καταχώρησης απεριόριστων προϊόντων.

Φίλτρα Αναζήτησης

Αναζήτηση και εύρεση προϊόντων με βάση τα χαρακτηριστικά των προϊόντων (πχ μέγεθος, χρώμα).

Εύκολη Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Ολοκλήρωση της παραγγελίας είτε ως επισκέπτης, είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης σε ένα βήμα.

Ηλεκτρονικές Πληρωμές

Διασύνδεση με τράπεζα της επιλογής σας και πολλαπλοί τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας.

Αυτόματη Έκδοση Voucher

Διασύνδεση με courier της επιλογής σας, αυτόματη έκδοση voucher και δυνατότητα παρακολούθησης της αποστολής.

Εκπτώσεις – Προσφορές

Εφαρμογή εκπτώσεων, δημιουργία προωθητικών ενεργειών και προσφορών.

Κινητά τηλέφωνα/Φορητές Συσκευές

Αυτόματη και αψεγάδιαστη προσαρμογή της εμφάνισης της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Τεχνολογίες Αιχμής

Χρήση τεχνολογιών αιχμής για την επίτευξη ενός πλήρως λειτουργικού αποτελέσματος, υψηλής αισθητικής (HTML5 / CSS# / jQuery).

GDPR Compliance

Συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) για συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Ταχύτητα Φόρτωσης

Χρήση βέλτιστων τεχνικών διαχείρισης και φόρτωσης δεδομένων καθώς και αυτόματης προσαρμογής εικόνων.

Backup

Βackup με αυτόματη λήψη των αρχείων και της βάσης δεδομένων της ιστοσελίδας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Στατιστικά Στοιχεία

Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής επισκεψιμότητας και διασύνδεση με το Google Analytics.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησής σας στη διαχείριση και ενημέρωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Φιλοξενία

Φιλοξενία σε γρήγορους και αξιόπιστους server που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ταχύτατη απόκριση της ιστοσελίδας.

Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, με άμεση επίλυση των προβλήματων που ενδέχεται να παρουσιαστούν.

Πως μπορώ να παρακολουθώ την εξέλιξη του project; How can I control the project;

Ως μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού φροντίζουμε να υπάρχει πλήρη διαφάνεια σε κάθε στάδιο κατασκευής των project που αναλαμβάνουμε. Ο υπεύθυνος του εκάστοτε έργου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας και παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης, μέσα από τα οποία μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή του.

Δημιουργία ιστοσελίδας. Τι χρειάζεται για να ξεκινήσω;

Η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας από τα πρώτα κιόλας βήματα της επιχειρηματικής σας πρωτοβουλίας με σκοπό να σας συμβουλεύσει και να σας κατευθύνει έτσι ώστε να λάβετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τη δημιουργία ενός προϊόντος που θα εξυπηρετεί πλήρως τους επιχειρηματικούς στόχους. Πριν την έναρξη της κατασκευής προχωρούμε μαζί σε:

– προτάσεις για την επιλογή ενός domain name πλήρως αντιπροσωπευτικού της επιχείρησής σας.

– έρευνα στο διαδίκτυο για να διαπιστώσουμε αν το όνομα (domain name) που επιλέξατε για την ιστοσελίδα σας χρησιμοποιείται ήδη από κάποιον άλλο στο διαδίκτυτο

– κατοχύρωση του domain name εφόσον είναι ελεύθερο. Στην περίπτωση που ήδη χρησιμοποιείται προχωρούμε σε νέες προτάσεις με σκοπό να καταλήξουμε σε κάποιο αντίστοιχο που σας ικανοποιεί.

– δημιουργία του βασικού σκελετού της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να χτίσουμε μια κατανοητή δομή για τους χρήστες που θα παρουσιάζει αποτελεσματικά την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες σας.

Πως διαχειρίζεστε τη διαφορά στη ζώνη ώρας;

Θεσπίζουμε σαφείς κατευθυντήριες γραμμές επικοινωνίας με τους πελάτες μας και δημιουργούμε ένα πρόγραμμα live συναντήσεων, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να συμμετέχουν και ταυτόχρονα να προγραμματίζουν τις δραστηριότητές τους. Η ομάδα μας είναι ευέλικτη σε ότι αφορά στην επιλογή εργαλείων επικοινωνίας. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία απομακρυσμένης διαχείρισης όπως: Slack, Zoom, Google Meet, Jira και Microsoft Teams, λαμβάνοντας υπόψιν τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Εγγυάστε την ασφάλεια και το απόρρητο της πνευματικής ιδιοκτησίας;

H εγγύηση αυτή καλύπτεται απο τη σύμβαση Πνευματικής Ιδιοκτησίας αλλά και από το NDA που επίσης υπογράφουμε με τον εκάστοτε πελάτη μας. Παράλληλα, ελέγχουμε τις διαδικασίες μας και εκπαιδεύουμε τους εργαζομένους μας σε τακτική βάση. Οι παραπάνω ενέργειες διασφαλίζουν ότι η πνευματική ιδιοκτησία των πελατών μας είναι πάντα ασφαλής!

Γιατί να επιλέξω το wordpress για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

To wordpress είναι χωρίς αμφιβολία το πιο δημοφιλές CMS (Σύστημα Διαχέιρισης Περιεχομένου) σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς φέρεται πως χρησιμοποιείται από το 39,5% όλων των ιστοσελίδων παγκοσμίως. Μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά την ανάγκη για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο των περισσότερων επιχειρήσεων.

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει:

 • Παγκόσμια κοινότητα χρηστών
  Έχει μια τεράστια κοινότητα ενεργών χρηστών η οποία μπορεί να παρέχει υποστήριξη κα να δίνει λύσεις ακόμα και στα πιο περίπλοκα προβλήματα
 • Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης
  Αναφερομαστε στο λεγόμενο SEO. Ο κώδικάς του είναι καλογραμμένος και συνεπώς διαβάζεται ευκολότερα από τις μηχανές αναζήτησης. Σε αυτό συμβάλλουν και οι ενημερώσεις που λαμβάνει τακτικά για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον κώδικα που χρησιμοποιεί.
 • Ευκολία στη διαχείριση
  Προσφέρει ένα σωστά οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης για το οποίο δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού για τη λειτουργία του.
 • Επεκτασιμότητα
  Πλήρως επεκτάσιμο, ικανό να καλύψει τις μελλοντικές σας ανάγκες.
 • Αξιοπιστία
  Η ποιοτική κατασκευή από εξειδικευμένους επαγγελματίες, η σωστή συντήρηση και οι αναβαθμίσεις του λογισμικού, καθώς και ένας αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας αποτελούν τους παράγοντες οι οποίοι το καθιστούν πλήρως αξιόπιστο ικανό να μεγάλο όγκο επισκέψεων και διεργασιών.
 • Ασφάλεια
  Αποτελεί μια ασφαλή πλατφόρμα η οποία παρέχει συστήματα ασφαλείας και προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις. Πραγματοποιεί συνεχώς τακτικές ενημερώσεις έτσι ώστε να καλύψει ενδεχόμενα κενά ασφαλείας.
 • Πλήρως παραμετροποιήσιμο
  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ιστοσελίδων εξυπηρετώντας έτσι πλήρως τις ανάγκες οποιουδήποτε είδους επιχείρησης.
Τι υποστήριξη έχω μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του project;

Με την ολοκλήρωση κατασκευής ενός project η εταιρεία μας δύναται να παρέχει τεχνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μακροχρόνιας συντήρησης με σκοπό τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας του. Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν την ασφάλεια στο διαδίκτυο, την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων, τις ενημερώσεις του συστήματος κ.α

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901