7 Λόγοι για να κατασκευάσεις την ιστοσελίδα σε WordPress

Συνηθισμένα Προβλήματα

Ο ιστότοπός σας λειτουργεί ως ψηφιακή βιτρίνα για την επιχείρησή σας. Αν δεν φαίνεται ελκυστική, δεν φορτώνει γρήγορα δεν έχετε έκδοση για κινητά, οι πελάτες δεν θα τη χρησιμοποιούν. Πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων βασίζονται σε ιστοσελίδα WordPress τους για να φέρουν μια σταθερή ροή εν δυνάμει πελατών.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός δικτυακού τόπου, οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων πιστεύουν ότι δεν μπορούν να έχουν όλα τα μέσα που έχουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις για να προσεγγίσουν την εν δυνάμει πελατεία τους. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Γιατί;

Γνωρίστε το WordPress.

Το WordPress είναι μια δωρεάν πλατφόρμα που διαχειρίζεται το πίσω μέρος της ιστοσελίδας σας. Είναι κοινώς αναφερόμενο ως “σύστημα διαχείρισης περιεχομένου”, λόγω της ικανότητάς του να σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να οργανώνετε εύκολα όλες τις σελίδες και τα μέσα που μεταφορτώνετε στον ιστότοπό σας.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε γιατί το WordPress είναι η ιδανικότερη λύση για την επιχείρησή σας; 
 
 1. Σου παρέχει απόλυτη ελευθερία

 2. Είναι ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα

  Λόγω της φύσης του ανοιχτού κώδικα, το WordPress είναι μια κοινότητα λογισμικού. Συντηρείται από μια μεγάλη ομάδα εθελοντών με ενεργό ενδιαφέρον για την καλλιέργεια και τη διατήρηση του. Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στη κοινότητα γράφοντας χρήσιμα κομμάτια κώδικα (snippet), απαντώντας σε ερωτήσεις υποστήριξης, γράφοντας plugins, δημιουργώντας θέματα, μεταφράσεις και updates.
  Με τη χρήση του WordPress γίνεστε μέρος αυτής της κοινότητας.
 3. Είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης.

  Το WordPress είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο που συμμορφώνεται με το πρότυπο υψηλής ποιότητας κώδικα το οποίο καθιστά το site σας πολύ ελκυστικό για τις μηχανές αναζήτησης.
  Από τη σχεδίαση του είναι πολύ SEO friendly, και μπορείτε να το κάνετε ακόμη πιο SEO friendly χρησιμοποιώντας διάφορα SEO plugins.
 4. Είναι εύκολο στη διαχείριση

  Το WordPress έρχεται με ενσωματωμένο updater που σας επιτρέπει να ενημερώσετε τα plugins και τα θέματα σας μέσα από ένα φιλικότατο ταμπλό διαχείρισης. Θα σας ειδοποιεί επίσης όταν υπάρχει μια νέα έκδοση του WordPress, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε με ένα απλό κλικ ενός κουμπιού. Μπορείτε να κρατήσετε όλο το περιεχόμενό σας ασφαλές από τη δημιουργία αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας .
 5. Είναι ασφαλείς

  Το WordPress έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την ασφάλεια, έτσι ώστε να θεωρείται αρκετά ασφαλής για να τρέξει οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Ωστόσο, όπως ακριβώς και στον πραγματικό κόσμο, το Διαδίκτυο μπορεί να είναι αβέβαιο.
  Υπάρχουν εισβολείς εκεί έξω που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους, όσο περισσότερες ιστοσελίδες μπορούν. Γιαυτό θα πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση των απειλών κατά της ασφάλειας του ,και συχνά backups για κάθε ενδεχόμενο.
  Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά plugins θα σας βοηθήσουν σημαντικά στη ασφάλεια της σελίδας σας,
 6. Μπορεί να χειριστεί όλα τα αρχεία πολυμέσων σας

  Δεν περιορίζεστε μόνο στην συγγραφή κειμένων. Έρχεται με ενσωματωμένη υποστήριξη για να χειριστείτε τις εικόνες, τον ήχο και το video.
  Υποστηρίζει “Embed code” που σημαίνει ότι μπορείτε να ενσωματώσετε τα βίντεο του YouTube, Instagram φωτογραφίες, Tweets, και Soundcloud αρχεία απλά με μία επικόλληση του URL. Μπορείτε να επιτρέψετε ακόμη και τους επισκέπτες σας να ενσωματώσετε βίντεο σε σχόλια.
 7. Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είναι ανοιχτό σε απίστευτες δυνατότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως εξής:

Blog
Εταιρικό Site
Ηλεκτρονικό Κατάστημα κλπ.

Σημειώστε ότι τα παραπάνω είναι μόνο μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.
Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε το βήμα προς την επιτυχία; Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κάλεσε σήμερα στα τηλέφωνα 2103001787 για Αθήνα και 2315516216 για Θεσσαλονίκη ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα σου δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία για να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη του διαδικτύου.

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901