Εταιρεία
Ανάπτυξης
Λογισμικού

Στη Darwin,

Σχετικά με εμάς

Υπηρεσίες ανάπτυξης
λογισμικού

Η Darwin είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, η οποία βοηθά τις εταιρείες οποιουδήποτε τομέα να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες. Κατασκευάζουμε λύσεις λογισμικού από το «μηδέν» με σκοπό την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων!

Ανάπτυξη Προσαρμοσμένου Λογισμικού

Αναπτύσσουμε πλήρως λειτουργικές εφαρμογές, που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, από τις πολύ μικρές έως τις μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις. Βασιζόμαστε στην τεχνολογική εμπειρία της ομάδας μας για να προσφέρουμε επεκτάσιμες, ευέλικτες και διαλειτουργικές web, mobile, desktop και hybrid εφαρμογές.

ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΑ

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τα εργαλεία που απαιτούνται για τη δημιουργία λειτουργικών και σύγχρονων eshop που ξεχωρίζουν για τις τεχνικές προδιαγραφές τους και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χρήστη.

ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΑ

Ιστοσελίδες

Με απόλυτη εξειδίκευση υλοποιούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Δημιουργούμε μια άρτια ψηφιακή παρουσία με ιδιαίτερα εύχρηστο περιβάλλλον περιήγησης, με έμφαση στην ταχύτητα, στην ασφάλεια και στο SEO .

ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΑ

Εφαρμογές για κινητά

Χρησιμοποιώντας τα πλεόν εξελιγμένα πρότυπα τεχνολογίας, κατασκευάζουμε mobile εφαρμογές σε ios & Android. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες δημιουργούμε λύσεις που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΑ

Τηλεματική

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για τη διαχείριση του στόλου σας. Η πλατφόρμα μας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την παρακολούθηση, σε πραγματικό χρόνο, όλων των δεδομένων που σας ενδιαφέρουν, όπως η θέση και κατάσταση του οχήματος, το ιστορικό διαδρομών, η ταχύτητα κ.α.

ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΑ

Λύσεις Τηλεμετρίας

Αναπτύσσουμε λογισμικό τηλεμετρίας, που χρησιμοποιείται για μετρήσεις νερού, αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, συλλέγοντας χρήσιμα δεδομενα αξιόπιστα και σε πραγματικό χρόνο. Το λογισμικό τηλεμετρίας και τηλεχειρισμού, επιτρέπει την παρακολούθηση και τη λειτουργία (όταν κρίνεται απαραιτητο) ασύρματων συσκευών και αισθητήρων, που έχουν διαφορετικούς τομείς χρήσης και διαφορετικές λειτουργίες.

ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΑ

DevOps

Χρησιμοποιούμε ένα σύνολο μεθόδων και πρακτικών, συνδυάζοντας την ευελιξία και την ομαδικότητα, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης του λογισμικού των μεσαίων και μεγάλων εταιρειών.

ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ
Τα έργα μας

Σκοπός της εταιρείας μας αποτελεί η αποτελεσματική ολοκλήρωση του εκάστοτε project, δημιουργώντας λύσεις με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα σας διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό. Στόχος μας η επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων, εξυπηρετώντς τις ανάγκες της αγοράς και των χρηστών.

510 +
Custom web και mobile apps για πελάτες από όλο τον κόσμο!

Εταιρεία
Η ομάδας μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι άρτια καταρτισμένη και απόλυτα εξειδικευμένη.

Σχετικά με εμάς

Έτη Εμπειρίας
15+

Είπαν για εμάς

Μάριος Χατζηχρηστίδης

Economotechniki LTD

Γκαστόν Σαντζακου

Top Lines

Η πολύπλευρη γνώση της πληροφορικής σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της καθιστούν την Darwin βασικό συνεργάτη μας

Η συνεργασία μας με την Darwin, αποδείχθηκε καταλυτική για τη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας μας. Συνεργάτες με εξαιρετική τεχνογνωσία, αξιοπιστία και γρήγορους χρόνους παράδοσης

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
Ανοιχτές θέσεις
Διαμορφώνουμε με την έμπειρη ομάδα μας μια νέα πραγματικότητα με συναρπαστικές ιδέες και τεχνολογία αιχμής. Ελάτε μαζί μας και αποκτήστε νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη!

Ξεκινήστε ένα project σήμερα!

Συμπληρώστε τη φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Στείλτε μας email [email protected]
Ή καλέστε +30 210 300 1787
                          +30 2311 111 901


  Συχνές Ερωτήσεις

  Πως μπορώ να παρακολουθώ την εξέλιξη του project; How can I control the project;

  Ως μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού φροντίζουμε να υπάρχει πλήρη διαφάνεια σε κάθε στάδιο κατασκευής των project που αναλαμβάνουμε. Ο υπεύθυνος του εκάστοτε έργου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας και παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης, μέσα από τα οποία μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή του.

  Δημιουργία ιστοσελίδας. Τι χρειάζεται για να ξεκινήσω;

  Η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας από τα πρώτα κιόλας βήματα της επιχειρηματικής σας πρωτοβουλίας με σκοπό να σας συμβουλεύσει και να σας κατευθύνει έτσι ώστε να λάβετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τη δημιουργία ενός προϊόντος που θα εξυπηρετεί πλήρως τους επιχειρηματικούς στόχους. Πριν την έναρξη της κατασκευής προχωρούμε μαζί σε:

  – προτάσεις για την επιλογή ενός domain name πλήρως αντιπροσωπευτικού της επιχείρησής σας.

  – έρευνα στο διαδίκτυο για να διαπιστώσουμε αν το όνομα (domain name) που επιλέξατε για την ιστοσελίδα σας χρησιμοποιείται ήδη από κάποιον άλλο στο διαδίκτυτο

  – κατοχύρωση του domain name εφόσον είναι ελεύθερο. Στην περίπτωση που ήδη χρησιμοποιείται προχωρούμε σε νέες προτάσεις με σκοπό να καταλήξουμε σε κάποιο αντίστοιχο που σας ικανοποιεί.

  – δημιουργία του βασικού σκελετού της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να χτίσουμε μια κατανοητή δομή για τους χρήστες που θα παρουσιάζει αποτελεσματικά την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες σας.

  Πως διαχειρίζεστε τη διαφορά στη ζώνη ώρας;

  Θεσπίζουμε σαφείς κατευθυντήριες γραμμές επικοινωνίας με τους πελάτες μας και δημιουργούμε ένα πρόγραμμα live συναντήσεων, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να συμμετέχουν και ταυτόχρονα να προγραμματίζουν τις δραστηριότητές τους. Η ομάδα μας είναι ευέλικτη σε ότι αφορά στην επιλογή εργαλείων επικοινωνίας. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία απομακρυσμένης διαχείρισης όπως: Slack, Zoom, Google Meet, Jira και Microsoft Teams, λαμβάνοντας υπόψιν τις προτιμήσεις των πελατών μας.

  Εγγυάστε την ασφάλεια και το απόρρητο της πνευματικής ιδιοκτησίας;

  H εγγύηση αυτή καλύπτεται απο τη σύμβαση Πνευματικής Ιδιοκτησίας αλλά και από το NDA που επίσης υπογράφουμε με τον εκάστοτε πελάτη μας. Παράλληλα, ελέγχουμε τις διαδικασίες μας και εκπαιδεύουμε τους εργαζομένους μας σε τακτική βάση. Οι παραπάνω ενέργειες διασφαλίζουν ότι η πνευματική ιδιοκτησία των πελατών μας είναι πάντα ασφαλής!

  Γιατί να επιλέξω το wordpress για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

  To wordpress είναι χωρίς αμφιβολία το πιο δημοφιλές CMS (Σύστημα Διαχέιρισης Περιεχομένου) σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς φέρεται πως χρησιμοποιείται από το 39,5% όλων των ιστοσελίδων παγκοσμίως. Μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά την ανάγκη για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο των περισσότερων επιχειρήσεων.

  Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει:

  • Παγκόσμια κοινότητα χρηστών
   Έχει μια τεράστια κοινότητα ενεργών χρηστών η οποία μπορεί να παρέχει υποστήριξη κα να δίνει λύσεις ακόμα και στα πιο περίπλοκα προβλήματα
  • Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης
   Αναφερομαστε στο λεγόμενο SEO. Ο κώδικάς του είναι καλογραμμένος και συνεπώς διαβάζεται ευκολότερα από τις μηχανές αναζήτησης. Σε αυτό συμβάλλουν και οι ενημερώσεις που λαμβάνει τακτικά για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τον κώδικα που χρησιμοποιεί.
  • Ευκολία στη διαχείριση
   Προσφέρει ένα σωστά οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης για το οποίο δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού για τη λειτουργία του.
  • Επεκτασιμότητα
   Πλήρως επεκτάσιμο, ικανό να καλύψει τις μελλοντικές σας ανάγκες.
  • Αξιοπιστία
   Η ποιοτική κατασκευή από εξειδικευμένους επαγγελματίες, η σωστή συντήρηση και οι αναβαθμίσεις του λογισμικού, καθώς και ένας αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας αποτελούν τους παράγοντες οι οποίοι το καθιστούν πλήρως αξιόπιστο ικανό να μεγάλο όγκο επισκέψεων και διεργασιών.
  • Ασφάλεια
   Αποτελεί μια ασφαλή πλατφόρμα η οποία παρέχει συστήματα ασφαλείας και προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις. Πραγματοποιεί συνεχώς τακτικές ενημερώσεις έτσι ώστε να καλύψει ενδεχόμενα κενά ασφαλείας.
  • Πλήρως παραμετροποιήσιμο
   Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ιστοσελίδων εξυπηρετώντας έτσι πλήρως τις ανάγκες οποιουδήποτε είδους επιχείρησης.
  Τι υποστήριξη έχω μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του project;

  Με την ολοκλήρωση κατασκευής ενός project η εταιρεία μας δύναται να παρέχει τεχνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μακροχρόνιας συντήρησης με σκοπό τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας του. Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν την ασφάλεια στο διαδίκτυο, την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων, τις ενημερώσεις του συστήματος κ.α